Reklama

Reklama

Indiskrétní příběh

Trailer

Obsahy(1)

Půvabná Anna Kalman je dobře situovaná mladá žena, úspěšná divadelní herečka. Žije v londýnském luxusním nájemním domě i se svým služebnictvem a stále častěji odmítá nabídky své sestry, která by jí ráda dohodila nějakého toho ženicha. Až jednou se ve dveřích objeví jakýsi Philip Adams - významný finanční expert a diplomat žijící v Paříži, který přicestoval do Londýna na pozvání Annina švagra, též diplomata. Mezi Annou a Philipem dochází k milostnému vzplanutí, kterému se však zpočátku oba brání. Philip je totiž nešťastně ženatý a jeho americká manželka se s ním odmítá dát rozvést. Každý z nás však může skrývat nějaké to tajemství a je jen otázkou času, než se pravda dostane na povrch. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Film mě náhodou praštil do očí dnes (březen 2011) v programu. Známá jména dvou herců - Ingrid Bergmanová a Cary Grant, k tomu vysoké hodnocení a celkem poutavý obsah, neváhala jsem. Kdybych měla hodnotit jen Caryho Granta, dávám jasnou stovku. Stačila první scéna, kdy se objevil ve dveřích (a ani nemusel mluvit), a byla jsem ztracená. Prostě jeden z mých oblíbenců a tááák nádherný chlap. Ovšem nebudu se tu rozplývat, film netvoří jeden herec. S Ingrid jsem toho moc neviděla, ale myslím, že i její jméno je sázka na jistotu a že zkazit nic neumí. Horší to nakonec bylo s filmem samotným. Čekala jsem větší zábavu, lépe odsýpající děj, nějaké větší vzrůšo. Místy to bylo nemastné neslané. Ne že bych se nudila, to ne, ale prostě to nemělu tu šťávu, kterou jsem čekala. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

100. jubilejní obsah! Mám-li přiznat pravdu, u tohoto filmu jsem se sice ani trochu nenudil, ale nebýt famózního závěru, asi nedám víc než dvě*. Indiskrétní příběh je nejvíc snobský film (nejsnobštější), co jsem kdy viděl. Život britské smetánky je natolik vzdálen skutečnému světu, že divák nezávidí, divák se nediví, divák je znechucen. Grandiózní finále ale nakonec pobaví, je onou pověstnou třešničkou, při které si odepřete dort a raději se od srdce zasmějete. Což jsem taky udělal. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jaké jsem očekával. Tedy milé, romantické, úsměvné, oddechové a s perfektními herci v hlavních rolích. Cary Grant má silné charisma a Ingrid Bergman svým šarmem umí zpříjemnit čas na obrazovce. Spolu s Grantem navíc vytvořili skvělou dvojici, mezi kterou to v příběhu opravdu patřičně funguje. Příběh je sice předvídatelný, ale to vůbec nevadí. Závěr snímku neměl chybu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Indiscreet je jeden z najtypickejších predstaviteľov únikového klasického hollywoodu. Bol určený pre ľudí, ktorí mali priemerný život a chceli si za cenu vstupenky kúpiť dve hodiny ilúzie, ktorú nemôžu prežiť nikde inde, ako v kine. Čiže film nie je žiadne umenie, je to čistý kalkul, ktorý má ale v rukách dvoch hypersympatických hercov, ktorých by ste chceli mať za susedov ako manželov. Grant kupuje svojej drahej drahé darčeky, posiela obrovské kytice ruží, chodia stále do divadla, vyzerajú stále úžasne....podobný vip film, ako Filadelfský príbeh, avšak ten mal prepracovanejší scenár. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zcela šablonovitý hollywoodský romantický příběh ... ale! V hlavních rolích můžeme spatřit okouzlující Ingrid Bergman a charismatického Caryho Granta. A to je dostatečná výmluva, kvůli které je třeba tento film vidět. Mezi těmito dvěma legendami filmové historie to totiž pěkně jiskří. Cary navíc skvěle tančí a dozvíme se ještě jednu životní pravdu: "Nic nezní tak přirozeně, jako když žena lže." ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Jakmile se Ingrid Bergman dozvěděla od režiséra Stanleyho Donena, že s ní chce Cary Grant točit Indiskrétní příběh, řekla ano, ještě než se dozvěděla, o čem film je. (Zdroj: Kniha Charlotte Chandler: Ingrid - biografie Ingrid Bergman). (Pavlínka9)
  • Po filmu Pověstný muž (1946) se jedná již o druhý snímek, kde jsou Ingrid Bergman a Cary Grant po svém boku. (Kamiiik)
  • Snímek byl inspirován hrou „Kind Sir“ od Normana Krasna. (Kamiiik)

Reklama

Reklama