Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Nejvcí se mi na tom líbí ta absolutně nulová naivita.. Realita bývá vždycky krutá, a proto je celkem drsný se koukat na film, ve kterém se vidí asi každý z nás. A myslím, že opravdu všichni diváci se najdou v jedné z těch postav. Jenom chci říct, že výběr z těch osob není nijak velký....a tak mě napadá..co, že ste to vlastně dělali na Nový rok ? ... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

In Search of a Midnight Kiss je často srovnávaný s dokonalým Befores Sunset/Sunrise. I když v mých očích jeho kvalit nedosahuje, jde o velmi příjemnou nazávislou? romanťárnu. A co je hlavní, funguje v něm to, co ve správném romantickém filmu fungovat musí - přitažlivost obou hlavních protagonistů. Krásně stupňované s potěšujícím koncem. Mám rád filmy, které ve vás na konci zanechají jakýsi pocit, že jste právě viděli něco, na co jen tak nezapomenete a v jistých momentech vám připomíná vámi prožité chvilky radosti. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ale přesto zajímavé. Seznámení dvou lidí přes seznamku, fajn..ale to co z toho vykouzlil A. Holdridge je paráda. To, že je celý snímek ještě černobílý a natočený stylem dokumentu (co se týče kamery, ne děje), tak má takové zvláštní kouzlo. Herci na první pohled nejsou vůbec sympatičtí ani známí (což samozřejmě nevadí), ale postupně si vás získají na svou stranu. Co se týče příběhu, tak vás stále překvapuje až do samotného konce, né že by bylo úplně nečekané, co se stane, ale mám na mysli, těmi detaily a různými peripetiemi. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to dopadlo, kdyby scénář k Linklaterovu "Před úsvitem" režíroval Woody Allen a o druhou polovinu své režisérské sesle by se dělil s rozměrným pozadím Judda Apatowa. "Půlnoční polibek" klade důraz na sílu okamžiku, dává příležitost neokoukaným tvářím (obsazení hlavní dvojice se nadmíru povedlo) a upomíná na nezávislou scénu. Příběh není tím, co by výrazněji překračovalo rámec zaběhnutých standardů, tím podstatným jsou postavy a dialogy, díky nimž ve mě film zanechal hluboký dojem. 9/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V předvečer Valentýnské neděle jsme vyrazili s mojí milou do kina na tematicky snad nejvhodnější filmy, Půlnoční polibek a Na sv.Valentýna. Oba jsou tak nějak na čtyři až pět hvězdiček, každý kouzelný a originální něčím jiným, ale vzhledem k výjimečnosti situace, zamilované nálady a příhodné atmosféry dávám oběma filmům známku nejvyšší. Myslím, že každý v sále včetně nás dostal chuť na sladký půlnoční polibek :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama