Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

Lauri 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby jedna z nejrealističtějších, nejvtipnějších a nejúžasnějších věcí, jaké jsem v životě viděla.. To, co dokáže jeden člověk se skleničkou v ruce, cigárem v puse a prořízlou tlamou se jen tak nevidí. Po Black books, v čele s Dylanem, jsem si nemyslela, že uvidím něco lepšího s ním. A ona hned takováhle pecka..:D Naprostá kopírka Bernarda.. cynická, rejpavá, vtipná.. Dylan Moran je borec nejvyššího kalibru.. A zase se mi potvrdila věc, kterou pořád dokola opakuji už nějakou dobu.. Britové prostě rozsekávají a rozmetávají vše okolo sebe.. Moc se těším na další jeho představení.. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Vodka is a very deceptive drink, because you drink it and you say "Why are we drinking this? This is nothing, it has no smell, no taste! Why are we- W-why are we on a traffic island?" ... Tolik pravdivé životní filozofie není ani v Nietzschem (mezi náma, i toho mr*at do análu násadou od smetáku) ... Moran se nepotřebuje někomu vnucovat, buď se vám jeho svojské názory na chlast, prostitutky, bukvice, Brity, hudebníky nebo nezvané návštěvy líbí nebo si zůstaňte v té své přízemní slupce. Já jsem konečně rád, že se mi někdo nastěhoval do hlavy a shromáždil to stylisticky brilantní formou do jednoho devadesátiminutového celku... A to znáte o tom rapu? "I got my pecs, I got limos, I got bitches, and all my limo's powered by bitch juice, and my spare pecs are in the limo." ()

Reklama

Kaucuk 

všechny recenze uživatele

Sakra tenhle chlap je fakt úžasnej...přišel, popíjel víno, vykouřil několik cigaret, použil všechna slova z mý slovní zásoby, všechna možná témata a všechno to pojal svym typickym, cynickym a zábavnym způsobem, vody se ani nedotkl, pak po právu sklidil ohromnej potlesk a odešel. Paráda! Tohle mi prodloužilo život o několik měsíců:) ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Moran je opravdu monstrum. Své názory prezentuje tak, že sami pochybujete, jak moc vážně je myslí, ale to je přece vedlejší. Umí je perfektně prodat, zesměšnit cokoliv, aniž by byl na hranici trapnosti (ano i to se šmouly mě pobavilo) a hlavně jeho stylizace divákovi napovídá, že jeho stand-up je vlastně parodie na všechny řečníky, co od půlitru řeší světové problémy. ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vystoupení co jsem kdy viděl! Cynické, zvrhlé a absurdní. Moran vypadá jak po prochlastané noci někde v irském pajzlu a s touto "příchutí" vede hodinu a půl dlouhý monolog u kterého jsem se celou dobu řezal smíchy. Moranův humor ale není pro všechny dostatečně stravitelný, ovšem kdo si ho zamiluje jako já bude se skvěle bavit. 95% ()

Zajímavosti (2)

  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)
  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)

Reklama

Reklama