Reklama

Reklama

Болеро

Animovaný / Krátkometrážní
Rusko, 1992, 6 min

Režie:

Ivan Maximov

Scénář:

Ivan Maximov

Kamera:

Oleg Kuzovkov
(další profese)

Obsahy(1)

Příběh cestujícího dráčka, který následuje plazící se ocas nevědomky, že je to jeho vlastní a stále chodí dokola, do stejných dveří vchází, ze stejných vychází. (ČSFD)

Recenze (9)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ivanu Maximoviči asi hráblo z toho, že to Gorbačov pustil a vyrobil takovou malou legrační alegorii tehdejší ruské ekonomiky. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Už v první půlminutě jsem doufal, že to autoři nemyslí vážně, ale kdepaaak, on tam ten dracek opravdu chodi 5 minut dokola. A tohle vyhrálo cenu za nejlepší krátký film. ()

Tatatranka 

všechny recenze uživatele

Ocásek - dráček - batůžek - hadice/ - ocásek - dráček - batůžek - hadice/ - ocásek --- siesta --- hadice --- šplouchání --- ocásek - dráček ...// dva dráčci, čtyři dráčci, šest dráčků ... Spóusty dráčků, ocásků, hadic, svačinek, šploucháčků a pavoučků...:) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Takový experiment, ale nic pro mě. Dráček je sice roztomilý, jakás takás hudba tu je taky, ale dívat se pět minut na jednu postavičku, jak pořád chodí dokola (jen chvílemi se naštěstí objeví nějaké prvky, které trochu rozvíří vaši pozornost), je pro mě docela nuda. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Ten stereotyp, ta nekonečná honba za vocasem... Velmi inteligentní dílko o poněkud jednodušším tvorovi. Ještě, že lidé nemají tak dlouhý ocas... no, jak tady čtu ty komentáře, tak někteří asi ano. ()

Reklama

Reklama