Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (372)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Je to prostě blbost. Na druhou stranu, když od toho neočekáváte víc, než jen písničky, film bez děje a Smiley Miley, tak jste spokojeni a strávíte hezkých 102 minut sledováním a posloucháním normálního "muzikálu". Ono prostě víc ten film dát nemůže. Samozřejmě pokud se na něj jdete dívat a čekáte komplikované zápletky a charaktery postav, nějaký děj a propracovanost, tak pak se nedivím, že dáváte odpad. Ale tenhle film si to nezaslouží. Jediná rada - prostě se na to nedívejte, když nesnášíte Hannu Montanu. Jinak píseň The climb se mi vážně líbila. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat nějakou konstruktivní kritiku, ale nejde to. Tenhle film je tak otřesně debilní, že by mohl kompletně vymýtit pozemskou inteligenci. Ostatně, vážně netuším, co dodat třeba k situaci, kdy popová kráva začne jančit okolo situace "vidlákov, obchoďák a mekáč". Absolutním vrcholem je scéna, v níž se Montana musí v tutéž chvíli účastnit večeře a zároveň randit se svým vysněným kaubojem. Jak by to jistě udělal každý zdravý, normálně uvažující a sociálně vyspělý jedinec, přebíhá mezi oběma místy, přičemž vždy vyvede nějakou koninu a zase zmizí ("Jééé, někdo mi volá, já teď půjdu pryč a přijdu asi tak za hodinu a zase ti řeknu dvě věty a půjdu se přeptat na humry, jo? A nečum po mně tak blbě, jakej film, taková situace"). Poté, co konečně obě události dostatečně pohnojí, se rozejde s klukem, se kterým nikdy nechodila a nechá svého tátu poslat do háje ženskou, jíž kompletně zdevastovala večeři. Není to paráda? Trotlující reportér, do té doby fanaticky jdoucí po Hanně Montaně, v jediném okamžiku obrátí o stoosmdesát stupňů a dá výpověď, aby mohl být správný taťka. Nakonec přijde pokání, ubrečené omlouvání se všem ("byla jsem kráva, mrzí mě to, ale zazpívám vám písničku, jo?") a kvanta moralistických i jiných žvástů. Do toho řádka popových písniček se spoustu tklivých pohledů a jásajících lidiček. Všechno je sluníčkové, šťastné, hezké a jedenáctileté fanynky zažívají první náběh na mokré kalhotky. Jo. Mekáč kultura pro začátečníky. Jednu hvězdičku nedám, zvířátka neuměla mluvit a duhu taky nikdo neblinkal. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Jsem zhnusen. Zhnusen sám sebou a hodnotícími místní databáze. Proč? Protože jsem Hannah Montanu zatracoval, aniž bych ji viděl. O to víc jsem nyní překvapen, jak dobře snímek ve skutečnosti funguje. Příběh sice stojí za starou bačkoru, ale když ono je to tak dobře natočené! Navíc Miley Cyrus je velmi milé plus. Tím se dostávám k mému druhému překvapení, jenž mne s tímto filmem potkalo a to je jeho hodnocení. Stejně jak u HSM3 (které je mimochodem o pár stupínků níž), i sem si chodí uživatelé jen aby dali odpad, protože se zkrátka jedná o Hannah Montanu, tu hloupou holku pro malé fakany. Tímto jim vzkazuji, že mastit si své miniaturním ego skrze kritizování světového fenoménu nijak nezmění fakt, že jsou to ubozí patolízalove. Hannah Montana si totiž tak špatné hodnocení určitě nezaslouží. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Plakát Zacka Efrona na zdi, našpulená pusinka před zrcadlem jako profilovka na FB, tangíčka s Hello Kitty, mocinky miláčkovat lidišky a emotikony místo slovní zásoby. To všechno přidává hvězdičku do hodnocení. Já tam jednu šoupnu, protože vím, že takový děti existujou a protože se na tu Miley docela dobře kouká, když zrovna nehraje. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Oi, tak už to chápem. Po znovu pozretí som veľmi prekvapená, že skvost má vôbec tak vysoké hodnotenie. Napíšem spoiler, ale pri tomto filme je to celkom zbytočné. Je to tak predpokladateľné, že sa naozaj čudujem, že scenár nepísal postihnutý chlapec z materskej škôlky. Už samotný fakt, že si herečka nasadí parochňu a kvalitnejšie handry, pozerá sa "svojmu milému" do očí a on si nevšimne podobnosti nasvedčuje tomu, že je niekto retard. Slušné herecké obsadenie, na čele s rodinou Cyrus (podľa môjho názoru sa môžu pýšiť slušným talentom aj v oblasti hrania) rozkurvý čo sa dá, afektovane prehráva scény a pôsobí neprofesionálne. Hudba, pre mladých, ale úprimne, keby hlava povedala "show me what you've got", nevyhrali by sme. Odhalenie hlavnej hrdinky na konci by dopadlo podobne tak v paralelnom vesmíre, kde sú všetci slepí a s IQ húsenice. A ten záver? Vtip starý ako horkýže slíže. Čo k tomu povedať na záver? Nemala som to znovu pozerať a uchovať si ten pocit, ktorý som nadobudla keď som mala tak 11 rokov. A pritom taky dvojitý život nie je vôbec ohraná téma, žeby sa s ňou nedalo pracovať. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Taylor Swift má ve filmu krátké cameo. Zazpívá jednu píseň během candrbálu. (Claude Speed)
  • První promítací den stihl film vydělat 17,4 milionů dolarů, což je vůbec nejlepší otvírák hraného filmu s ratingem G. (Claude Speed)
  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama