Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Je to slušný teen komediálny seriál. Zasmial som sa viac než dosť. Briti vedia robiť humor. Bohužial mi tu vadila jedna vec. 4 chlapcov sú až moc veľký dementi a až príliš neúspešný. Keby zasunuli aspoň občas divák by bol viac napätý kedy im to vyjde a kedy nie. Ako povedal jeden užívateľ, ťažko sa mi im fandilo. Tiež je problém, že sa to stále točí len okolo toho jedného, takže sa seriál začína postupne opakovať. Ale aby som len nekritizoval tak je tam niekoľko dobrých vedlajších postáv (napríklad riaditeľ školy). 70%. Prikloním sa k trom hviezdičkám, lebo štvrtú pridám pri filme. A ten si zaslúži totožné hodnotenie ako seriál, lebo má rovnaké kvality aj chyby seriálu. Nechápem taký rozdiel v hodnotení. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je britský až to bolí. Proto jsem se divila, že se pokusili udělat americkou verzi. To snad ani nejde, ne? Množství trapných situací bylo trošku přehnaný ale díl ve kterém parta vyrazí na koncert a tam se zhulí je k nezaplacení. Speciálně u scény s Willem jsem se smála v kuse asi 5 minut bez přestání. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou celou první sérii a pocity jsou docela rozporuplné...Banda debilních looserů, jaké jsem snad ještě nikde neviděl, zažívá místy hodně nepravděpodobné situace a u jejich rozhovorů a chování někdy zbývá jen nechápavě kroutit hlavou.. Kult si prostě představuju jinak. 4/10 P.S. - uznávám, že nízké hodnocení je asi ovlivněno i tím, že věk hlavních hrdinů mám už za sebou :) ()

Radoušek 

všechny recenze uživatele

1. a 2. sezóna na 5* je to vtipné je to vesměs i chytré. Jak už bylo několikrát řečeno jsou to Prcičky po britsku. Postavy jsou svým způsobem sympatické tedy pro mě až na Jaye ten mě vyloženě iritoval ale to je podle mě snaha autorů. Zato 3. sezóna je pro mě zklamáním z hlavních postav se stávají debilové, jejich chování je až moc extrémní. Prostě už to není ono. ()

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by to řekli v seriálu: Naprostá prvoplánová a nevtipná mrdka o čtyřech dementech, která nenechává na divákovi jakýkoliv přínos kromě pocitu studu, že se (v mém případě) prokousal čtyřma epizodama. Fakt nevim, komu se tohle může líbit, popřípadě kdo to srovná s kousky typu American Pie, kde se obecně těží z toho, že několik poměrně všedních a fajn kluků dojíždí na to, že nesplňují vycucané sociální standardy popularity, když Inbetweeners jsou jenom o tom, jací jsou hlavní hrdinové kreténi. Ve společnosti kohokoliv z nich (a obzvlášť postavy Jamese Buckleyho) bych asi do 10-ti minut nemohl jinak, než jim omlátit o obličej první věc co by byla zrovna po ruce. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama