Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Muž kvůli genetické poruše skáče v čase okolo zásadních míst/osob svého života a žena, která ho miluje a je mu manželkou v každém okamžiku. Jednoduché, ale zároveň velmi silné schéma. Příjemně civilní sci-fi romantický příběh, který má sílu a velmi dobré herce. Pár velmi zajímavých záběrů, kamerových toulek a jednoduchá příběhová osa potěší diváka. Je dobré vědět, že někdo umí spojit sci-fi a romantiku natolik šikovně, že obojího je ve filmu akorát a nic nepřebývá. Emoční síla samotného příběhu by možná mohla být hlubší, ale při zpětném zamyšlení je to jedna velká krása i tragédie zároveň, stejně jako každá velká a skutečná láska. PS: Rachel McAdams to hrozně sluší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Téma cestování v čase je pro filmové tvůrce velmi vděčné, a jde hlavně o to, jak k poměrně obehranému námětu přistoupí. A tentokrát na to šli velmi citlivou formou, která je doslova pohlazením po duši. Eric Bana a Rachel McAdams ze svých postav vydolovali vše, co jen šlo (i nešlo) a rozehrávají úžasný romanticko-milostný příběh o zrození, věčné lásce a umírání, a abych nezapomněl, hlavně o cestování v čase, které je tady tentokrát bráno za nevýhodu, či jakési prokletí pro hlavního hrdinu, nebo chcete-li genetickou anomálii. A světe div se, ono to funguje (možná je to tím, že nad vším neomylně dohlížel Brad Pitt, jež je pod filmem podepsán jako výkonný producent). Krásný snímek, kterých už se moc poslední dobou netočí. Asi proto mě celkem zaujal, ačkoliv má očekávání vlivem scénáristické topornosti (a občasné nelogičnosti, která se vloudila) a režisérově neochoty riskovat hlubší přesah, tak úplně nenaplnil. Velká škoda, protože tohle mělo nakročeno k výjimečné podívané. Ovšem nestalo se tak. Zůstal jen milostný příběh, který dojme k slzám, a jehož vnitřní síla zůstala uvězněna někde v časoprostoru. A po scifi stránce to bylo poměrně nedomyšlené. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika skloubená s cestováním v čase-to má něco do sebe. Rozhodně nejde o druhý Osudový dotek, ale je to zrovna tak dobré, jen o něco více přeslazené, což mně osobně nijak nevadí. Rachel hraje přesvědčivě, je moc sympatická a Bana mě vcelku příjemně překvapil, jeho cesty časem mě dost bavily. Pro mě jeden z oblíbených filmů a navíc s dojemným koncem:)Doporučuju i knižní předlohu, ta je taktéž výborná. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak nemohu tam dát těch hvězdiček více, protože ve filmu se dle mého názoru vůbec nic neděje. To že náš hrdina cestuje časem je sice krásné, ale chybělo mi nějaké vysvětlení proč se tomu vlastně děje. Ještě více mi chyběl nějaký šokující zvrat ve filmu, který se prostě ne a ne konat. Takto film opravdu klouže JEN v romantické rovině a to je pro mě dost málo. 50 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mychael Danna: 1. Es Ist Ein Ros [0:51] ,2. I'm You Henry [2:30] ,3. Meadow [3:19] ,4. How Does It Feel? [1:59] ,5. Diary [1:21] ,6. Train [1:43] ,7. I Don't Feel Alone Anymore [2:22] ,8. Love Will Tear Us Apart - Broken Social Scene [4:44] ,9. Married To Me [1:04] ,10. Home [1:36] ,11. Do You Know When? [2:09] ,12. Testing [1:04] ,13. Alba [2:33] ,14. I Never Had a Choice [2:58] ,15. Who Would Want That [2:29] ,16. I Left Him Sleeping [1:30] ,17. It's a Girl [2:58] ,18. Five Years [2:03] ,19. Try To Stay [1:40] ,20. New Year's Eve [1:55] ,21. No Tracks In The Snow [1:48] ,22. See You Again [5:42] ,23. Broken - Lifehouse [4:47], ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno