Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase mám rád, Rachel McAdams tiež a Bana je tiež v pohode. Príbeh bol tiež zaujímavý, ale na papieri to asi fungovalo lepšie ako vo filme. Robert Schwentke pre mňa vždy točil iba priemerne filmy a tu sa tiež moc nepredviedol. Celé mi to prišlo akési pomalé a nezáživné, pritom námet a herci neboli vôbec zlý. 60% - 3* ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase v sobě mísí romantický žánr se sci-fi, přičemž jako romance se dá s odhlédnutím od ozvláštňujícího prvku v podobě cestování časem označit za tuctovou záležitost a jako sci-fi zase funguje jen okrajově. On totiž ten nápad o manželovi, který díky genetické poruše, jejímž prostřednictvím cestuje v čase, se už v první polovině vyčerpá a pak už jen následují variace na různá shledání a opouštění propojené v tuctovou milostnou linku, kterou drží nad vodou hlavně sympatická ústřední dvojice – Eric Bana a Rachel McAdams. Samotný námět je velmi atraktivní, bohužel originální nápad zkřížit romanci s cestováním časem doplácí na to, že ta romance čistě spotřební záležitostí. Pánům nebude dělat problém ten film dodívat a dámy zaručeně dojme. Jako film na večer ve dvou funguje celkem dobře (ověřeno), ale nic extra to také není.65% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl romanťák, jak fusakle pro žirafu s odhalenou prdelkou Rachel jako velebonusem. Filmu rozhodně nemůžu upřít originalitu na poli sektoru pro romantické filmy, ale z toho nám zase pramení určitý legrační záamotky, ale co hlavně že Rachel je krásná i když začínám mít pocit, že pokud chlap neumí cestovat v čase, tak se u Rachel nečape. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejdokonalejší druh romantického filmu. Příběh o knihovníkovi, který kvůli genetické poruše skáče časem a přesto najde svou osudovou lásku se mi zalíbil díky lehkosti a samozřejmosti vyprávění. Výborné obsazení Rachel McAdams a Erica Bany, kteří úžasným způsobem zapadli do svých rolí, je jedním z hnacích motorů celého snímku. Prostě jim to věříte. Jejich radosti i strasti jsou (až na jednu) uvěřitělné. To je hlavní klad. Hudba se taky moc příjemně poslouchá a vůbec je to celé moc fajn. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, udělat film o cestování v čase, když někdo nezachraňuje svět, nebo někoho a vůbec to není akční. Ta romantika funguje hlavně díky výborným hercům. Hlavně Rachel McAdams měla takovej hrozně přirozenej úsměv. Bohužel je to takové nedotažené. Vždycky se tam naznačí nějaký problém, nebo dramatická situace, ale vyřeší se za vteřinu, nebo vůbec. Stejně to má ale určité kouzlo a nenudil jsem se i když to bylo fakt divný. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)
  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno