Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsem cestovatel časem. Přišel jsem z budoucnosti a ještě se vrátím mnohokrát. Začalo to, když mi bylo šest..... Místo toho, aby navštěvoval cestovatel, navštíví cestovatele sličná Rachel McAdams, která toho ví víc než on a příběh velké lásky a muže zakletého v čase může začít. Ano, sci-fi, kde je tím hlavním a nejdůležitějším romantika. Řeší se tu obyčejné situace, jako potkávání sama sebe, nebo podvedení svým mladším já. A občas je to i úsměvné. Přesto jsem rád, že film dospěje do závěrečné třetiny, která je po úvodu tou nejzajímavější. A zábavnější. Jestli se dá za zábavu považovat slza v oku. Několik slz. Malá překvapení a dojemné okamžiky způsobují lehké pohlazení na duši, které mne ale nepřesvědčí dát hvězdy 4. Zato s povděkem kvituji fakt, že nahý člověk v křoví nemusí být uchylák, ale obyčejný cestovatel časem. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ** Víte že? Film vznikl podle knihy Audrey Niffenger ,,Žena cestovatele časem“ a jako výkonný producent je pod ním podepsán Brad Pitt? ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase není takový žihadlo, za který jsem ho měl. Je to jako kdyby Rosamunde Pilcherová už nevěděla o čem psát, což je dost možný a rozhodla se hlavnímu hrdinovi naordinovat neexistující generační nemoc, že kvůli nějakým špatně fungujícím článkům v mozku cestuje v čase. A ve filmu to prosím hází na nějakou obyčejnou, vymyšlenou nemoc. Tak je potom ihned nový příběh na světě, hodí do toho sci-fi a hned je to o to zajímavější. To je jako když v Tak jde čas už nevěděli, o čem mají po desetitisícím díle a tak se rozhodli do příběhu zamotat nejdřív ďábla, který pozabíjel půlku rodiny a z tý rodiny se pak stali zombíci, kteří povraždili druhou půlku rodiny... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co Clare na Henrym tak viděla, hlavně když měl tu nejhorší vlastnost, co muž má a to kdykoliv a nečekaně zmizet a vrátit se, no prostě někdy :o) Ale nemůžu si pomoc, Rachel si umí vybírat, nejdřív si mě dokázala získat v Zápisníku lásky a teď v tomhle. Problém je v tom, že v Zápisníku lásky byl ještě k sežrání Gosling, tady žeru jenom ji, pánové prominou. Cestování vem čert, nejdřív jsem to chtěla pochopit a v horším případě ubírat hvězdy, ale kašlu na to, jediné za co beru hvězdu je to, že ty nudle na rukávě si musím vyprat sama!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Muž kvůli genetické poruše skáče v čase okolo zásadních míst/osob svého života a žena, která ho miluje a je mu manželkou v každém okamžiku. Jednoduché, ale zároveň velmi silné schéma. Příjemně civilní sci-fi romantický příběh, který má sílu a velmi dobré herce. Pár velmi zajímavých záběrů, kamerových toulek a jednoduchá příběhová osa potěší diváka. Je dobré vědět, že někdo umí spojit sci-fi a romantiku natolik šikovně, že obojího je ve filmu akorát a nic nepřebývá. Emoční síla samotného příběhu by možná mohla být hlubší, ale při zpětném zamyšlení je to jedna velká krása i tragédie zároveň, stejně jako každá velká a skutečná láska. PS: Rachel McAdams to hrozně sluší. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)
  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)
  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)

Reklama

Reklama