Reklama

Reklama

Divoká jízda

  • USA Ocatilla Flat
USA, 2007, 85 min

Režie:

Nils Myers

Obsahy(1)

Když je Maxovi představena Michelle, dostává jeho dosavadní život díky její bezstarostné povaze úplně jinou šťávu. Na cestě do Laughlinu se ale jejich bezstarostná jízda změní v drama, ve kterém figuruje mrtvé tělo a schránka s penězi a žetony z kasina. Náhle jejich přítomnost začíná přitahovat několik velmi podivných osob. Max a Michelle se musí rozhodnout, komu svěří svou důvěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Podivný snímek avšak s vcelku zajímavým dějem. Televizní kamera a neprofesionální herectví značně shazují veškerý potenciál příběhu a tak vše bohužel vyznívá zcela do ztracena. Také mnohé dialogy znění nelogicky a bez rozmyslu. Škoda, větší rozpočet a větší práce na scénáři a mohl to být vcelku zajímavý biják. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zbytečná slátanina, na které obrázek nabádá, že alespoň ten soundtrack stojí za to, protože kdesi získal nějaké ocenění. Přitom když čtu komentáře, tak cena za film nebyla kdovíjak vysoká a tak se od toho také nedá nic čekat. a ani to tak nějak nejde. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, o tomhle filmu jsem v životě neslyšel a ani jsem si o něm nic nepřečetl, když jsem si ho (náhodou) pořídil. Když jsem DVD strčil do přehrávače a vybafly na mě trailery na hodně špatně vyhlížející, laciné filmy, zděsil jsem se. A to vlastně přetrvávalo až do nějakých desíti minut, co film hrál. Potom jsem si zvykl na to, že o herecké výkony v tomto filmu ani nezakopnete, slušné nasvícení je něco, co nebylo v režisérově příručce „jak natočit film rychle a za málo peněz“… Nicméně atmosféra (asi od půlky filmu) byla slušná, stejně jako hudba. A dodíval jsem se až dokonce, to jsou taky plusové body. A právě proto, že jsem se dodíval na celý film, musím říct, že scénář nebyl zas tak špatný. To samé můžu říct o vykreslení charakteru hlavního hrdiny. A samotného mě překvapilo, jak film skončil. Takže shrnuto podtrženo - nečekejte zde nic velkého a možná budete (stejně jako já) vcelku mile překvapeni. 50 %. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Divoká jízda je další z těch céčkových thrillerů, které se k nám dostali díky DVD edici. Tentokrát se však jedná o film, který není vyloženě katastrofou. Sice u něj místy budete usínat nudou a z hereckých výkonů / dialogů vás málem trefí šlak, ale po příběhové stránce to zas až taková hrůza nebyla. Především pak herec, který zde ztvárnil učitele (hlavního hrdinu) si nevedl vůbec špatně. No a pak samozřejmě pobaví spousta laciných vulgárních narážek, které se tu objeví, převážně první dvacetiminutovka byla v tomto hodně aktivní. Takže za oholeného bobra (kterého já mimochodem taky rád, leč coby pití jsem ho nikdy nepil…)... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal úplně něco jiného a nenaplněnou touhu jsem pak zatvrzele naplnil jen 30 % Scénář - Bob Hasse. Hrají - Rich Miller , Noah Martin , Jim Rizor...... Hudba - David McRae. Kamera - Nils Myers ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem odpad a dostal jsem průměr. Není to sice bůhví jak dobrej film, ale koukat se na to dalo. Překvapuje mě, že na imdb o něm není zmínka. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je bez přehánění jeden z nejhorších filmů, který jsem kdy viděl. Důvod, proč nenapíšu, že to je to je opravdu ta největší sračka, je pouze ten, že mám pocit, že už jsem to někde psal a jelikož si nevzpomínám kde, nemám tak možnost to hned porovnat. Ale věřte, že to je opravdu strašné. 31% mi připadá jako ohavně nedodpovídající hodnocení a nechápu, jak někdo může...no nic, nebudu se rozčilovat. Důrazně nedoporučuji sledovat. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Dráma o pare,ktorý vezmú stopara ,ktorý následne umrie a zanechá im tašku s peniazmi a zetonmi do herne , následne vyjednávanie ďalších protivníkov, ktorý budú mať záujem o peniaze, film má slabšie tempo , netreba od toho veľa čakať 2* ()

RetroMan odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky natočený snímek se špatným závěrem. Role středoškolského učitele jako naoko správného bojácného chlápka se vymkla kontrole. Nějaká oceněná hudba, to je sice pěkný, ale chtěl bych vidět, na kterém nezávislém festivalu film exhiboval. ()

vwpetras 

všechny recenze uživatele

Jde vidět že je to levný film (což nemusí nutně znamenat, že je špatný). Některé zábery jsou hodně povedené. Ze začátku nic moc děj, ale to na úvod bývá. Další zápletka a to od benzínové pumpy do konce se podle mě docela povedla. Dvě hvězdičky: tento film mě neunavil ale ani nijak extra nezaujal. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

U DVD edice bývá zvykem, že po technické stránce jsou filmy celkem v pohodě, ale obsahem je to bída. Tentokrát je to naopak. Kvalita obrazu je příšerná (rozpité barvy, špatné nasvícení atp.), ale film samotný tak špatný není. Ve zkratce - ňouma přijde k balíku peněz a neví, co si s tím počít. Aby to měl ještě těžší, hlavu mu zamotá sexuchtivá děva, která je do všeho zapletená víc, než by čekal. Scénář celkem obstojný, dokonce jsem uvažoval i o třech hvězdách. ()

Reklama

Reklama