Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci ušatí prostě umí, jsou to nehorázní baviči. Tihle cajti neztratili nic ze smého homoru, hádek a parádní akce. Jestě jim přidali půvabnou Rene Russo, jako drsnou cajtku, ta role jí prostě sedla. O nic horší než první nebo druhý díl, bavil jsem se výtečně. Nejlepší krimi série (filmy), co byla kdy natočená a troufnu si tvrdit, že zůstane nepřekonaná. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tady už to trochu haprovalo. CITÁT - Mám osm dní do důchodu a neudělám žádnou blbost............ Scénář: Shane Black, Jeffrey Boam a Robert Mark Kamen. CITÁT - Stop! Stop! Co je to sakra za pitomce?! Může ho někdo odnést ze scény, prosím?.......... Kamera: Jan de Bont. CITÁT - No nazdar. Tady je víc plastiky, než má Cher. Režie - Richard Donnel. Hudba - Michael Kamen a Eric Clapton. Kamera - Jan de Bont. Úvodní scénka "který drát přestřihnout" je jasné klišé, ale v rukách těchto dvou odborníků je to prostě zábava. CITÁT - Ale před chvilkou jsi říkal modrý!!....... Však už víme, že jeden je Zkáza a druhý Chaos. Ne on je Zkáza, já jsem Chaos. Povídá Riggs (Mel Gibson). Roger (Danny Glover) má šest dní do důchodu a chce už mít klid. Jenže jsou nalezeny průbojné náboje tak zvané zabijáci policajtů. To však není vše, tento případ bude složitý. CITÁT - Dostanu bouchačku?.......... Hlavní aktéři maj sice spoustu vtipných dialogů, ale obsahově je to smutný příběh. CITÁT - Pozor Riggsi, je z vnitřního......... Scéna se psem okolo 55 minuty je úžasná. To je pánská záležitost. CITÁT - Lehni! Jeď! Šlápni na to!........... Na dvojku to nemá, ale úspěšně to šlape na paty jedničce. Chybí tomu ta originalita a je to trochu přeakčněné. A jak jsem již napsal dialogy jsou super. DIAOL: RIGGS na Rogera - Budeš řídit! ROGER na Riggse - Ne. Já budu řídit! RIGGS na Rogera - Ne, ty řídíš, já nemůžu! ROGER - Tak dobře, řídím............ CITÁT - Na tři? Ne na dvě? Tři! Policie vzdejte se!!!!!........ Závěrečná scéna je hodně demoliční a výbušná. Je to prostě super akce o kterou se ještě postará Lorna (Rene Russo) a Leo (Joe Pesci) CITÁT - Romantický večer u ohně........ Příběh vlastně končí tam, kde začal, ale pozor, nevypínejte své videopřehravače, film ještě nekončí. CITÁT - Kouření mi pomáhá zbavit se závislosti na psích sušenkách............ ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lethal Weapon je jedna z najvyrovnanejších sérii. V prvom diely sme sa zoznámili s postavami, v druhom prišlo viac cool akcii a hlášiek a tu v treťom sa to všetko ešte zvýšilo. Nechápem ako to tvorcovia robia, že každý diel je neskutočne super, plný nápadov a herecké výkony sú každým dielom lepšie a lepšie. Druhý diel dal do Lethla Weapon 2x viac všetkého a trojka prekvapivo tiež pridala. Joe Pesci, ktorý ma na dvojke s časti otravoval a časti bavil, dostal tu v treťom pokračovaní, tiež síce bláznivú úlohu, ale rozhodne som sa viac zabával ako nudil. O Gibsonovi a Gloverovi sa nemá cenu ani baviť od každého dielu im pribúda na charizme. A čo sa týka nového policajtského prírastku, (Rene Russo) tak nie lenže fajn zapadá, ale vďaka tej postave sa vytvorili skvelé dialógy, vtipne scény a dokonca aj akcie. Čo sa týka príbehu, tak ten mi tu príde najlepší. No čo sa týka záverečného finále, tak jednotka stále vedie. Zo všetkých zbraní je tento pre mňa najvtipnejší, no jednotka je o chĺpok lepšia. P.S.: počkajte si na scénu za titulkami. 95% - 5* ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Majsterka kung fu Renné Russo, paradoxne komický ksicht gangstera Joea ako pekelne štipľavé okorenenie a nakoniec bizarné duo Mel - Danny, ktoré môžu v rámci žánru predbehnúť iba ,,bayovskí bad boys." Akcia odtrhnutá z reťaze, skvelí herci, slušná hudba a hojná dávka primitívne úžasného humoru... čo viac si priať? ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že je to na mě moc užvaněné, moc "vtipné". Méně je někdy více a já bych klidně mohla připlácnout čtvrtou hvězdici za povedenou komediálně akční kriminálku se sympatickými hrdiny, kdyby trochu méně blábolili (méně hlášek, více kvalitních) a kdyby byla scénáristou výrazně omezena überotravná postava Lea Getze. Jinak dobrý, nenudilo, pobavilo, akorát mě to chvilkama prostě sra... vyměšovalo. 68% EDIT: No, předchozí napsané platí, ale tenhle film prostě nepatří mezi tříhvězdičkové. "Říznul ses při holení?" "Jo." "Stará žiletka?" "Starej ksicht!" 74% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Počítačová hra, ktorú môžeme vidieť v byte Lorny (Rene Russo) na počítači, je "The Three Stooges" od Activision a Cinemaware. Martin Riggs (Mel Gibson) je veľký fanúšik komediálneho tímu The Three Stooges. (Raccoon.city)
  • Jedná se o jediný díl série, v němž záporáci nevtrhnou do Murtaughova (Danny Glover) domu a neohrožují jeho rodinu. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno