Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým výzkumníků cestuje do Švýcarských Alp, aby zkoumal jistý objev ohledně lidského vývoje. Výlet se ale promění ve smrtelný boj o přežití v momentu, kdy vědci narazí na podivnou rokli a v ní najdou něco v co ani nedoufali. Nebo někoho. (Morien)

Recenze (90)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si kdysi ve vlně natural hororů vyzkoušel, jak je umí točit evropská produkce. Nebylo mi dopředu nikde přesně vylíčeno, co má představovat ono Stvoření, musím ovšem dodnes cenit poměrnou originalitu a místy i gradující napětí. Jenže jakmile se na konci oni Humains ukáží, jde veškerá natěšenost stranou a celému tomuto pokusu přísluší hodnocení, které mu je zde na CSFD přiděleno. ()

chaometic odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo slibně, krásná příroda. Bohužel čím déle jsem se na to koukal, tím víc jsem se nudil. Herci sociopati, rozum v koncích, abych film dodýchal. Boj o přežití v horských oblastech. HMM a neandrtálci? Velice zajímavé, to uznávám, ale představoval jsem si to úplně jinak. Tohle dopadlo tak, jako může dopadnout jen v nejhorších nočních můrách. hlavně v těch filmových. Posledních 30 minut? Takhle vypadá dílo, kde se dva režiséři nedohodnou. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Pravda je taková, že pád auta nemusel být do tak hluboké rokle ( kvůli přežití ), ale pravda je taky, že kdyby nebyla tak hluboká, dalo by se z ní vylést. DIALOG : ELODIE ( Manon Tournier ) - Většinou je legrační, když se hádáte. Ale tohle mi leze na nervy. Co budeme kurva dělat !!!! GILDAS ( Dominique Piňon ) - Neříkej přede mnou kurva, děkuju. ELODIE - Nemáš zač. GILDAS - Do prdele !!!...... Příroda je ve filmu opravdu pěkná, i z toho mála, co je vidět. A film samotný ? Nakonec to vzalo docela zajímavý spád a nebyla nouze ani o překvapení. Jako hudební doprovod je k mání Bryan Tiler a jeho Godsend end Titles nebo Zachary. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jasně, bylo to pitomí jak tágo, ale docela jsem se bavil. Horory v přírodě jsou jiný a dobrodružný a to se mi na nich líbí. Skupina lidí je pronásledována tlupou přeživších neandrtálců ve švýcarských Alpách. Pokud máte rádi spousty krve, tak tady jí nenajdete. Napínavé to bylo jen místami. Logika jde stranou. Ala jak říkám, dá se to přežít. 45%. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne absolutní blbost. Stupidní a nudné. Alespoň první polovina. Ta druhá sice nebyla o moc lepší, ale byla tam akce. Flákání se po lese. Mezitím kecy, pak objev něčeho, co vlastně divák od počátku tušil, nebo věděl, takže ani žádné překvapení na scéně. Maskéři si také moc práce nedali a vlastně ve snímku chybí i gore. Takže slátaninka k ničemu. CI 05112010 7919/8318 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru dne 6. února 2009 na Evropském filmovém trhu v Německu. (Terva)
  • Pracovní název filmu zněl Les Disparus de Lötschental. (Terva)
  • Charlottu měla hrát původně Yolande Moreau, od projektu však odstoupila. Nahradila jí Sara Forestier, s níž zároveň došlo ke změně a z Charlotty se stala Nadia. (Terva)

Reklama

Reklama