Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1995. Na Balkáne zúri ozbrojený konflikt. Viktor a Karen pracujú ako mladí lekári pre Medzinárodný Červený kríž. Po siedmich rokoch sa opäť stretnú. Karen, teraz uznávaná expertka v plastickej chirurgii, je šťastne vydatá a má dcéru Kim. Pri lekárskej prehliadke sa zistí, že Kim má nebezpečný nádor. Viktor je medzinárodne uznávaným neurochirurgom a on jediný je schopný zachrániť dievčaťu život. Bol to však práve Viktor, s ktorým mala Karen pred siedmimi rokmi pomer. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale mě se to vážně líbilo. Zajímavá zápletka, člověk neměl čas se nudit. Byl sem mile překvapen. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Příšerně zahraný německý pokus o citové vydírání. Snímky z lékařského prostředí mám rád a němci se evidentně do nich rádi pouští, ovšem bez valnějšího úspěchu. Jeden slozopudný dětský dialog mi k radosti a emočnímu uspokojení rozhodně nestačí. Toto bylo slaboučké i na TV film. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Vcelku kvalitní a dost dobře natočený snímek, poměrně dost dobré herecké výkony i slušný scénář, celkově 3,5*. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné německé drama z lékařského prostředí, které neukázalo nic výrazného, čím by mě oslovilo. Filmu chybí náboj a výraznější zvraty v ději. Připomínalo mi to spíš takové plácani mezi jednotlivými postavi, jak jsme na to zvyklí u přiblblých jihoamerických telenovel. Příběh na mě nezapůsobil ani emočně a ani obsahově. Je pravda, že příběh přinesl sám život (podle skutečné události), ale kdyby se mělo točit o každé kravině, tak by to s filmovým průmyslem šlo pěkně z kopce. ()

Reklama

Reklama