Reklama

Reklama

Strašidelné Vánoce

Trailer

Obsahy(1)

Frank Cross není dobrý člověk. Je to bezcharakterní elitář, který nemá rád Vánoce. Vánoční pohoda v něm vyvolává dávivý komplex a představa bodrého Santy Clause se mu hnusí více než modelka s chlupatýma nohama. Je to prostě parchant, který bude muset dojít ke své nápravě. A kdy jindy než o vánocích. Ono totiž na pravdě: "Čím člověk zachází, tím taky schází." něco je. Vítejte tedy ve filmu na téma: Jak parchant díky vánočním duchům k nápravě došel. A nebojte se. I přes zmíněné duchy se nebudete bát, ale bavit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hmmm ... Billa Murraya mám rád, no neviem, čo si o tejto čudesnosti pomyslieť. Zasmial som sa asi iba raz a to pri svojskom bývalom majiteľovi televízie a pri úvodných reklamách na TV programy. Oceniť by sa dala aj tradične skvelá hudbu Dannyho Elfmana, no tá je až neuveriteľne nevyužitá. No a čo je pri vianočných filmoch hlavné - ONO TO NEMÁ ANI TROCHU VIANOČNÚ ATMOSFÉRU! ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Tak skvěle našlápnutý a zábavný film totálně zabít klišoidním patetickým závěrem, to se jen tak nevidí. A je to velká škoda, protože Bill Murray si svoji postavu pěknýho hajzla Franka Crosse užívá od A až do Z. Neřikám, že tomu happy end nutně musel uškodit, ale tohle bylo fakt moc, moc, moc...bohužel tím hodnocení jde minimálně o 1,5 hvězdy dolů. (HD, orig.) ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol výborný, ale úroveň humoru, zábavnosti... i dôstojnosti postupne klesala, až sa prepadla na dno pri tom záverečnom "k slzám dojímavom" vianočnom monológu. Chvalabohu predtým je to celkom milá zábava s typickým Billom Murrayom, Smrťou i Duchmi Vianoc, ktorí mu s radosťou poskytujú duchovné i telesné ponaučenia. Keby Amíci nemali ten neodolateľný tik doraziť aj slušné vianočné/rodinné filmy srdceryvnými happyendami, mala by som k nim určite lepší vzťah. Okrem toho sú takéto hepáče oveľa znesiteľnejšie, ak sú vyjadrené obrazom - ale holyvúdi tam vždy musia narvať preslovy jak od prezidenta! Nebyť toho záveru, možno dám z nostalgie a lásky ku komédiám 80. rokov aj 4 hviezdičky. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Je tolik vánočních filmů, které jsou opravdu překrásné a mají tu nižší hodnocení, než tenhle nesmysl, jemuž vévodí imbecilní humor. A když říkám "humor", jde spíše o opravdu silný eufemismus. Netuším, co tvůrci hulili, ale na tom filmu jednoduše nebylo absolutně nic vtipného a při "údajně komických" scénách přicházely pouze rozpaky. Přitom potenciál by to mělo. Obrovská škoda! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"TA ČUBKA MĚ FLÁKLA TOASTOVAČEM." Jedna z těch nepovedených variací na VÁNOČNÍ KOLEDU. Film má super osumdesátkový feeling, skutečně, ale jinak je to čistý zmar a filmová žumpa, ve které nefunguje skoro nic. Není to vtipné, nemá to spád, není se v tom čeho chytit. Dokonce i Bill Murray v tom působí naprosto ztraceně, jako smutná figurka násilně implementována do materiálu, který točit nechce, ale z nějakého důvodu musí. Pár bodíků navrch za hudební doprovod Dannyho Elfmana. 30% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Pri natáčaní jednej scény chytil ”duch vianočného darčeka” (Carol Kane) Frankovi Crossovi (Bill Murray) peru tak silno až mu ju natrhol. Natáčanie tak bolo na niekoľko dní prerušené. (Raccoon.city)
  • Postava menom Calvin Cooley je odkaz na prezidenta Calvina Coolidgea, ktorý bol známy ako "muž pár slov". (m.a.t.o.)
  • Ve filmu si cameo zahrál trumpetista Miles Davis, a to jako pouliční hudebník. (vangobseck)

Reklama

Reklama