Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent David Hasselhoff je povolán do služby, aby zlikvidoval teroristickou skupinu Hydra, která má v plánu zničit Manhattan nebezpečným virem... (oficiální text distributora)

Recenze (60)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nmeožem dať iné hodnetenie ako 100% keď hrá DH hlavnú úlohu. Pri filme som prvý raz zaspal. ČO bola veľká škoda, lebo to čo tu predvádza hrdina z Baywatch je fakt paráda. Za ten kop z výskoku, ktorým zložil jedného strážcu, by som mu dal oscara. Vedlašie posatvy sú správne (j)ebnuté. Hlavná hrdinka je síce atraktívna, ale hrať nevie a je navyše je to totálna hus. Toto nie je zďaleka béčko. Skôr céčko až déčko. A nad všetkým stojí neuveriteľný David, ktorý hláškuje ako 10 cool akčných hrdinov do hromady. Proste totálny odpad, ktorému ja musím dať plné hodnotenie. PS: Kto nemáte srandu z Davida Hasselhoffa, obídte film gigantickým oblúkom. Nechápem ako sa na tom mohol podieľať Stan Lee. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku, bo jsem se nasmála, div jsem si nenacvrnkala do textilu. David Hajzlhofno ve své nejlepší roli, k tomu spousta černé kůže a bujně obdařených žen! Skoro i lituju, že jsem viděla akorát nesouvislé kousky - jako parodie to je fakt kvalitní kousek, u kterého zamáčknete nejednu slzu a notně posílíte abdomen! 25% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošný hasselhoffovský odpádek. Tv komiksovka zo starej školy, kde sa záporáci smejú hrozivým smiechom a na konci utečú do stredu zeme. Fakt som si to užil. Tak suché (a nevtipné) hlášky nedáva ani Texas Walker Ranger. By the way keď by sme sa tento výtvor mali brať vážne, aspoň by sa ukázalo, čo je David S. Goyer zač. A kam presne patrí. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Poměrně pohodová kravinka, která svojí hloupostí a jednoduchostí dokáže pobavit. David Hasselhoff se snaží být drsný, ale je celkově jen tak nějak zajímavě vtipnej. Na Nicka Furyho si spíš hraje, než že by ho opravdu hrál; tu komiksovou postavu nepřipomíná vůbec. Připomíná to spíš takový Davidův cosplay :) A jinak všechno, co byste tak čekali - Stupidní příběh, klišoidní charaktery, stokrát omletý dialogy, pár logických nesmyslů a sem tam hrozní herci. V tomhle nehraje prim David, ale ta naprosto strašná blonďatá kozatá záporačka, která neuvěřitelně přehrává a celkově svými kostýmky a talentem připomíná herečku z pornofilmu. Všechno špatně a přesto to pobaví. Já se bavil a smál :) (3/10) ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že tam bylo pár okamžiků, kdy jsem se od srdce zasmál,protože celé to připomínalo nějakou počítačovou hru s vypůjčenými, veselými kostýmy, které míchaly extatické sadomaso s hydrocistickým neoklasicismem a v té době zřejmě velmi hightech architekturou velkých strojů a asi dalších záhadných - dost nelogických hádanek. Nejde ani tak o výrazy hrdinského šklebu a patosu natolik prkenného Hasselhofa - jako skupinu, kterou mám zafixovanou jako sice vedlejší, ale dost důležité postavy z Hvězdné brány. Na ně se dalo koukat. PS: Kdo by tušil, že Hydra - ta uštěpačná organizace má svého šéfa v Praze. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně sloužit jako pilotní epizoda chystaného seriálu s Nickem Furym (David Hasselhoff). Nakonec se z toho ale upustilo, zčásti i kvůli negativnímu přijetí samotného filmu. (BaronMartin)

Související novinky

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama