Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vida, jak se dá šikovně zamaskovat sektářství. Zvláštní film, který mě ale vůbec nebavil a už jsem se těšil, až i poslední... Ono totiž pointa je věrohodná asi jako dobré úmysly člena Věcí veřejných. Konzumenti lehčích i tvrdších drog ale budou nadšeni. Carla Gugino je docela sexy, Arielle Kebbel úplně. A třetí vzadu, pornohvězda Sasha Grey se nesměje, ale ukáže prsa. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

"Tak hrozně moc se bojím. Proč tohle děláme?" "Nemusíte to dělat." Nevím, jestli to je tím množstvím vypité Tullamorky, nebo tím filmem, ale cítím se, jako by mne někdo rozsekal na malý kousíčky, a pak slepil jinak, než to bylo. Totální kalba, která se změnila v totální depku. Zní to divně, ale ti chlápci si mne prostě získali, i přesto, že více než dvouhodinová stopáž mi přijde trošku přehnaná. Taky nesmim opomenout výbornej soundtrack, těch několik starých dobrých fláků, který jsem poslouchal jako punker, potěšilo. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukat se na čtyřicátníky, kteří mají pocit, že jim ujíždí vlak, pravda, mnohé se jim úplně nezadařilo....a tak pijou a hulí a berou drogy a vystrkujou na nás holé zadky a občas i něco řeknou. No kulisy jsou atraktivní - teráska, moře, pěknej strom...ale tohle si asi víc užijí pánové, těm to asi možná i z duše mluvit bude, někdy, pro mě skoro i mrhání času. Jeden takovej v bleděmodrým doma stačí, čtyři na plátně je až moc. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

No safra. Taková malá filmová rapsodie. Deprese, přátelství, drogy, deprese. Režije prvotřídní. Kamera plus hudba mi zadělala na zvláštní náladu a silný dojem. A Thomas Jane konečně v něčem dobrém. Kéž by se dalo vyhnout té zločin větřící policistce. -"To forget this feeling is to fail. And if we forget..." ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pět kámošů po čtyřicítce se sejde každoročně na týdenní pařbu ve vile na pobřeží. Všichni jsou nějakým způsobem v krizi zřejmě středního věku. Mládí a jeho plány jsou pryč, zbyla deziluze a málo sil pokračovat. Taková věc se dá natočit mnoha způsoby a ten, který zvolil režisér je jeden z těch méně vhodných. 40% za hudbu k filmu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama