Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Nemo, kdyby to nebyl ten vyšperkovaný klenot Pixaru. Dětinský a hloupý příběh bez vtipu, narážky na ekologii co každých 10 minut a opravdu nepovedená animace (o 7 let starší Nemo vypadá líp). I když má Sammyho dobrodružství necelých 90 minut, divák starší 15 let se bude od poloviny nudit až běda. A ke konci mu to bude všechno úplně ukradený. Prostě takový když 2 dělají totéž, není to totéž. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně se na to kouká, ale nemá to jakýkoliv nosný příběh. Prostě se chodí, resp. plave, od bodu A k bodu B, sem tam malej želvák Sammy někoho potká, na to hned ztratí a nakonec se zase dílem náhody znovu setkají... Nemám nic proti, ale pokud je hlavním motivem filmu přátelství, odvaha a ochrana naší planety, tak by to nemělo být podané jen ve stylu, že někteří lidé jsou zlí a jiní zase hodní. To prostě nestačí... ani dětem... 35% ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama