Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina. Jeden z nejhorších animáků co jsem viděl... Naprostá absence příběhu, vtipu či napětí, prostě jedná velká 0. Ba co víc, moje 4-letá dcera a děti v kině se také vůbec nebavily, takže si myslím, že ani malý dívák tento paskvil neocení... Tohle vědět, tak se vyhnu kinu obloukem, protože to byly naprosto zbytečně vyhozené peníze. Odpad nedávám jn proto, že 3D bylo tentokrát opravu povedené, ale hlavně díky želvímu tempu obrazu... PS: Korunu všemu nasadili hippies a ekologické rádobyposelství, bohužel velmi trapně servírované... ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně se na to kouká, ale nemá to jakýkoliv nosný příběh. Prostě se chodí, resp. plave, od bodu A k bodu B, sem tam malej želvák Sammy někoho potká, na to hned ztratí a nakonec se zase dílem náhody znovu setkají... Nemám nic proti, ale pokud je hlavním motivem filmu přátelství, odvaha a ochrana naší planety, tak by to nemělo být podané jen ve stylu, že někteří lidé jsou zlí a jiní zase hodní. To prostě nestačí... ani dětem... 35% ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Mám rád vodní želvy, proto jsem se na Sammyho docela těšil. A výsledek? Na evropský 3D animák to není špatný. Jen nechápu jednu věc: ve filmu se v podstatě pořád něco děje, je to ale natočeno tak nezajímavým stylem, že u některých pasáží jsem se docela nudil.To se zase tak často nevidí. S animací je to taky složité. Všechno je to krásné a roztomilé, problémy ovšem nastanou při akčnějších scénách, kdy se postavy pohybují někdy dost trhaně. Nemluvě o mořských vln(k)ách. Mnohým by možná silně vadil i všudypřítomný morální apel (neznečišťujte přírodu, nekácejte pralesy, chraňte zvířátka). Na druhou stranu, Sammy je opravdu roztomilý želvák a dětem výše zmíněné výtky zřejmě vadit nebudou. Proto slušné tři hvězdičky. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem chtěl vidět jako malý. A tenhle mě příjemně překvapil. Ono to překvapivě vůbec nenudí, utíká to svižně a i když to má příběh strašně jednoduchý, i tak dokáže zaujmout, navíc všechny postavy tu jsou docela sympatické. Je to i pěkně animované. Jako ano, některé věci mi tu vadí, ke konci to citové vydírání bylo přehnané, ti hippies tu vůbec nemuseli být a vlastně celá myšlenka filmu (ekologická, jak jinak) mohla zůstat pouze u havárie ropného tankeru a občasného bordelu v oceánu (a Greenpeace mi zde nevadilo, protože pak celková myšlenka nemá na lidstvo jednostranný pohled). Přemýšlel jsem, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*, ale za zmínku o jednom z mém nejoblíbenějších ostrovů Tristan da Cunha nakonec volím možnost č.2. Takže slabé 4* ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama