Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná milá 3D animovaná pohádka pro malé cvrky, kteří z toho ve své době určitě byli v kinech na větvi. Akorát pohádka tak trochu bez příběhu, zato se silným eko-poselstvím, ale proč ne. Animace samozřejmě větším studiím konkurovat zdaleka nemůže, porovnávat tak belgický animovaný svět s tím z Nema by byl hluboký nerozum. Všechno je tu takové ťuťu-ňuňu roztomilé s happy endem. ~~~ Pokud ale tuhle belgickou 3D druhotinu porovnám s francouzskou hrůzou a nebo dokonce českou zrůdností, nemají se Belgičané vůbec za co stydět, ani trošku, proti Koze úplní Pixaři. ~~~ A mimochodem, zapomněl jsem na stylový pěkný výběr skladeb k filmu. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Ano vsetci vravia, ze ma slaby pribeh, ze nemoze konkurovat americkej animovanej produkcii a bla bla. V poriadku. Podla mna to bol strasne roztomily animak, pri ktorom som sa preniesol opat do detskych cias a uzil som si ho ako male dieta. Tym padom nemozem porovnavat s ostatnymi animakmi a ani nechcem. Ja som sa pobavil a prijemne stravil hodku a pol. P.S. A pokial ide o konkurenciu, pokojne strci mnozstvo americkych vtipy-recyklujucich animakov do vrecka. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ale jo, obrázky jsou pěkné. Jenže co dál? Sammy a vlastně všechny postavičky nejsou nijak zvlášť sympatické. A příběh? Kdyby chlapci z BBC přilepili kameru na krunýř živé želvě, třeba by to bylo stejně "zajímavé". Ale co. Možná si děti vezmou ponaučení z toho, že ropa v moři i igelitový pytlík plující na hladině je fuj. Natožpak velrybáři, kteří jsou 2x fuj. A snad si i zapamatují, že hodní jsou hlavně lidi, kteří jezdí kytkama pomalovaným autobuskem a ve znaku mají prak s čárkou uprostřed a ...no to je asi tak všechno. Někteří tady vyzdvihují dobrý výběr písniček. A mě zrovna chyběly písničky, které by šlo přezpívat do češtiny, takže by jim děti rozuměly a mohly by tak vypomoct chabému příběhu. Konec konců, tento film je určen primárně pro děti. Dospělý tam toho moc nenajde. Tím že jsem přesvědčen o škodlivosti koukání na filmy s 3D brýlemi na nose, považuji tento filmeček za relativně neškodný pouze v placatém provedení. No a tím pádem se mi zdá být vcelku zbytečný, protože z těch tří hvězd padly dvě na zdařilou animaci. PS: Zpočátku to nevypadá, ale ve vodě se to razantně zlepší. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

NO na pixar to netaha ale rozhodne mile a ako start do ekologickeho citenia pre najmensích príjemné. Ziadne zapletky extra necakajte. PAr postaviciek sa strati a najde .... ale rozhodne stoji za videnie uz iba kvoli animacii a 3D ktore pre mna osobne bolo to najlepsie a najatmosferickejsie .... prirovnal by som k Atlantis ... tize bez pribehu ale usta sa mi nezavreli .. k tomu pekna hudba ...prijemny elektropop ;) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz. 3D prvky sú na vysokej úrovni, no niesu jediné. Pekný animovaný film z rýchlim tempom deja,príjemnou atmosférou a peknou hudbou. Film ako pre veľkých tak aj pre malých...........Soundtrack Ramin Djawadi: 1. Free - Donovan Frankenreiter ,2. Happy People - Dry Spells ,3.Love Today - Mika ,4. California Dreamin' - The Mamas and The Papas ,5. Love Will Find a Way - Mishon ,6. Ain't No Sunshine - Michael Jackson ,7. You're Not Alone - Matt Mahaffey ,8. Love Child - Fibes, Oh Fibes! ,9. Shark in the Water - VV Brown ,10. Remix Elle Panique - Olivia Ruiz ,11. Welcome to the World - Ramin Djawadi ,12. Exploring the Sea - Ramin Djawadi ,13. Here Comes Samy - Ramin Djawadi ,14. Shelly's Lost - Ramin Djawadi ,15. The Coral Reef - Ramin Djawadi ,16. Where Is My Girl - Ramin Djawadi ,17. Around the World - Ramin Djawadi ,18. Wedding Ballet [bonus] - Ramin Djawadi ,19. Talking to the Moon [bonus] - Bruno Mars ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama