Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeológ Nicholas Zavaterro (Tim DeKay) nájde prastarý zvitok, v ktorom stojí, že biblický Noe (Atanas Srebrev) pred svojou slávnou archou proti potope údajne už jednu postavil – a na jej palubu vraj mal vlákať akési desivé monštrum a poslať ho preč, aby už nikdy viac neublížilo žiadnemu človeku! Keďže táto na prvá pohľad šialený myšlienka nedá Nicholasovi spávať, rozhodne sa spolu so svojou exmanželkou Avou Greenwayovou (Renée O'Connor), ktorá je taktiež odborníčkou v oblasti archeológie, odcestovať do Perzie, kde hlboko v púšti naozaj natrafia nielen na zvyšky archy, ale i na pozostatky onoho monštra! Na ich veľké zdesenie sa však zdá, že sa bytosť, ktorá je evidentne už pár tisícročí mŕtva, opäť prebúdza k životu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Myslel som že to bude ďalšia štandardná céčková naháňačka za pokladom, ale keď tú Archu našli za nejakých 10 minút, došlo mi že sa to práve zvrhlo na iný druh "obľúbenej" televíznej "zábavy" a síce naháňačku s priblblým starovekým trotlmonštrom. V Arche totiž bol kotec obsahujúci niečo čo ani stránky biblie nezniesli a Noe to nechal hniť tisíce rokov v nádeji že to nikdy nevylezie. Samozrejme vyliezlo a začalo pacifikovať začmudený Afgánsky ľud. V tej chvíli ma napadlo že to vypnem a bude pokoj, ale moju pozornosť napokon udržal ten černoch čo strúhal až komicky drsného badassa, žuval špáradlo a oháňal sa bazukou. Inak je to to isté čo 10 000 x predtým, blbý scenár, blbé kecy a strašný, digitálne dodžubaný netvor čo vyzerá ako gorila v kartónovom brnení. A Gabriela bez Xeny. Samozrejme nechýba ani dementné bratstvo chrániace tajomstvo, ale tí sa nezmôžu na nič moc viac než drístanie o viere a starých historkách. No čo, mám to za sebou. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Solidně odfláknutá práce. Netvor má sice nápad, ale jeho figurka je spíše směšná než cokoli jiného. Děj je praštěný, možná by se našlo pár dobrých myšlenek. Ale jinak jde skutečně o hodně podprůměrný film. Přemýšlel jsem dát něco málo za nápaditou figurku té potvory, jak jsme zmínil, ale za sprosté okopírování scény z mnou oblíbených „Raiders of the Lost Ark“ nedám ani bodíček. 201311028311/8442 ()

Reklama

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo ze slabší jamky. Taky má tenhle filmeček snad nejhorší hodnocení co jsem kdy na databázi viděl. Ale že bych tomu musel dát odpad? Zas taková hrůza to nebyla, některé české seriály jsou na tom i hůř. Paradoxně to bylo koukatelný do doby, než se tam poprvé objevila ta příšera. A ještě si vzpomínám, jak mě štvalo, že velitele, který měl na rukávu evidentně poddůstojnické prýmky hlavního seržanta, povýšili naši překladatelé suverénně na majora. :-) Bohužel během poslední reklamy jsem usnul, tak ani nevím, jak tohle veledílo vlastně dopadlo. Ale zjišťovat to určitě nebudu. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem to trošku horší. Monstrum bylo naprosto otřesný a to jak vzhledově tak i co se animace týče. Herci nic moc, stále se tam přetřásala víra až to hezký nebylo. Nejhorší ale byla asi ta nuda. Skoro nic se ve filmu nedělo a když se začalo dít tak to bylo taky nudné. Žádná atmosféra nic. A to nemluvím o exteriérech. Zdá se mi, že písečné duny kdesi v afghánistánu či iráku poslední dobou přitahují režiséry všemožných sraček. Odpad! nedávám jen proto, že jsem viděl daleko horší filmy. 11 % ()

Copter odpad!

všechny recenze uživatele

Je to absolutní sračka,s přiíběhem,který by vymyslel i osmiletý retardek s pastelkou v mozku.A oni to maj zas dávat a to ještě v sobotu v hlavnim vysílacim čase.Hrozně sem se u toho nudil a nechápu proč v tom hrála ta blondýna ze xeny.A ty ostatní herci asi měli jenom vytisklej rychlokurz herectví aby je tam vzali.Prostě mega sračka,a ty efekty!bože,ty efekty!Vojáci střílí ze samopalů po tom monstru a ani škrábnutí a když po něm hodí granát neni tam ani šmouha! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama