Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmů o pouličních rvačkách je opravdu natočenejch hodně,takže jsem hodně přemýšlel,zda půjčit,nebo ne.Nakonec jsem film skoukl a ani nelituju.Sice to není nic překotnýho,ale docela v poho se na to kouká.U většiny těhle filmů je problém určitá chladnost,tady ovšem nasranost třeba při závěrečnym souboji je na horní hladině,z obou přímo pryští a tak to má bejt.Když si vzpomenu třeba na van Damma v Leonovi,tam se tvářili,jak když čekaj na bus.Vzhledem k tomu ,že dobrejch filmů moc není,dám 60%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mozno je Channing Tatum talent, ale mne film The Fighting nezapasoval. Drsny zivot na uliciach new Yorku ma hodne do seba, ale nuda dostala neprirodzene vela priestoru. Akcne fighty boli len pofidernej kvality, Tatumovi jeho skvelu bojovu pripravu neverim. To uz fakt radsej taky jeden panko z Ostrovov menom Scott Adkins. Sice Adkinsa nemam rad, ale bit sa vie, a jeho suboje su maximalne realne. Takze 30 % ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

V podstatě nemám páru za co ty 2 hvězdičky dávám, protože větší nudu už jsem v kině dlouho nezažil. Ve filmu s názvem Fighting (!) Channing Tatum v podstatě zmlátí jenom dva lidi (soubojů je víc, ale další mi přišly jen na okrasu), a to jen proto, že to je napsané ve scénáři. Zbytek času se snaží sbalit servírku Zulay (Hraje ji Zulay Henao. Cool, ne?) a "skamarádit" se s Terrencem Howardem, jehož hyperotravný pouliční obchodníček mluví celou dobu jako idiot a nikdy nezjistíte proč. Ve filmu především chybí jakékoliv vysvětlení toho, proč byste měli Tatumovi fandit (Další outsider, co se umí prát. No a?), nikdo vám neřekne, jak celý systém soubojů funguje (dva maníci prostě přijdou do místnosti, kde je tak 30 lidí, a začnou se mlátit), bitky krom té závěrečné za moc nestojí (navíc zabírají minimum času) a z konce se vzpomatovávám doteď, protože průhlednější už být nemohl. Pro mě hodně bolestivý zážitek, proto vám radím si dobře rozmyslet, jestli chcete strávit 105 minut s hrdinou, který lidem z nouze prodává knihy jako Harry Potter a hroch. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Takové Nikdy to nevzdávej pro kino. Sice o chloupek horší, ale také zajímavé, syrové a s výborným hudebním podtextem. Rvačky jsou natočeny zručně a i když koukám kolem na o dost horší hodnocení, tak už jen za to, že jsem se opravdu ani na chvíli nenudil, tu 4.* dám! :-) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěla vidět hlavně kvůli Channing Tatumovi, jenže to nestačilo. Film má naprosto nevyužitý potenciál, který byl už tak dost nízký. Nečeká vás tady žádný převrat, film je zaplácán prázdnými rozhovory, které jim ani moc nevěříte... Emocí jsem se nedočkala a film se táhnul, lásky jsem myslela, že tu bude víc, ale dejme tomu že tady jde fakt jen o ten boj a je to drama... ale ani tak na mě snímek nepůsobil... a jsem hodná, takže za 3. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama