Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (154)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tri milosrdné hviezdičky najmä za úvodných 45 minút, keď boli pouličné boje Bonea zvládnuté veľmi dobre, skvelý černošský slang a rovnako túto časť doprevádzala vynikajúca hudba. Ďalšia časť filmu, ktorá tvorila hlavnú dejovú líniu a priniesla naplnenie sľubu, ktorý dal vo väzení Bone však už mala výrazné medzery a napriek snahe o lepší príbeh ako iba o stúpanie po rebríčku pouličných bojovníkov filmu uškodila a ozaj sľubný úvod pokazila. Dojem sa tvorcom nepodarilo zachrániť ani v závere a tak príbeh o pomste stiahol film so sebou nadol. Film na odporúčanie jedného zo známych, ktorý nepatrí k filmovým fanatikom, avšak bojové filmy má zmapované ako málokto a jeho slová o kvalite filmu sa potvrdili čo sa týka bojových scén, avšak bolo vidieť že film trápil nízky rozpočet a to celkový dojem trochu pokazilo. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Pro snímky s bojovou tématikou mám obvykle slabost, ale tahle slátanina mi zrovna moc k srdci nepřirostla. Michael Jai White je nepochybně kvalitní bojovník, ale o to horší herec. Scénář je strašně tupý a vykrádá všechno co může. Občas mi to přišlo i nechtěně vtipné. Pro fanoušky žánru je Bone určitě koukatelný, jednu hvězdičku dávám jako odpověď zdejšímu vysokému hodnocení. ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

White je ve formě a hýbe se jak na drátkách. Nad příběhem není potřeba zatěžovat šedou kůru, což je snad každému předem jasné. Zásadní jsou zde bojové scény a ty se povedly. Líbilo se mi jejich umístění i choreografie, i když ta závěrečná mohla být sofistikovanější. Ale je to vyváženo zajímavými postavami. White i Eamonn Walker (dost mi připomíná Idrise Elbu) mají charisma a stopadesátikilovej černej řízek jako "Hammerman" Bob Sapp se taky nevidí každý den. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White "Bone" je drsňák a má naučený len jeden ksicht a to ten (v každom jeho snímku) "pán drsný bez citu"... človek by si bol povedal, že to nemôže toľkokrát fungovať v jeho prospech, avšak opak je pravdou... v celku svižné B-éčko, ktoré pokulháva len v scénach tlačiacich na pilu... ak by to prebiehalo v pochmúrnejšom duchu bez "hĺbšej myšlienky", ktorá aj tak v rámci tohto vôbec nepresvedčila - vyššie hodnotenie by bolo na mieste... 5/10 akčné scény sú fakt super na Ramseya... zaujímavosť na koniec, viackrát sa tu mihne ako "bad boy" Melvin Anthony (http://4.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/Sz-iBkgsPQI/AAAAAAAAEkc/ujTflrxgUCI/s400/Melvin+Anthony+-+2007+Olympia+Expo.jpg) profesionálny bodybuilder, len malá, skromná "rolička", ale koho to zaujíma... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Vážně, Super!! Nejsem daleko od Plného Počtu.. Tohle mělo Grády.. Jak Úžasné Bojové Scény Tak Krásný Příběh .. Konečně jsem si to krásně vychutnával, a potil jsem se přitom jako Prase.. Žádné uhýbaní Kamery, vše je krásně vidět.. Bojují tam Opravdoví Řízci.. 150 Kiloví MacCi.. .. Závěrečný Boj je jeden z Nejlepších, co jsem kdy Viděl.. A také jeden z Nejlepších Street Fightových Filmů Poslední Doby.. Doporučuji!:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)

Reklama

Reklama