Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Takémuto typu filmu odpustím stupídny dej, hrozných hercov, ale nemôžem zabudnúť otrasné bojové scény. Ani by sa to nedalo nazvať bojové, ale čosi ako telocvik, kde "hrozne podceňovaný" 120 kg svalovej hmoty vážiaci MJ White skáče po multikolorovaných svalovcoch, niektorí viditeľne pod jeho váhovú kategóriu. Sapp je možno najväčší odstrašujúci príklad, ale ten najpotenciálnejší zápas s Kimbom vo väzení ma proste sklamal. Jediný fajt, ktorý vyzeral zo začiatku celkom dobre bol ten posledný s Mattom Mullinsom, ale keďže ho nechali zápasiť v obleku (!) asi vieme ako veľmi chceli tvorcovia vyzerať vierohodne. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Příběhově, kamerově a herecky je to absolutně o ničem. I dítě ze základky by to zvládlo. Ale za ty bitky a hlavního hrdinu (Michaelovi je tady 42 let, to mě podrž) je to za ušmudlaný tři hvězdy. Ale ty fighty si budu pouštět častějc. Možná, že kdyby si s tim někdo víc pohrál, mohlo to dopadnout líp. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozrieme akí MA borci stáli pred a aj za kamerou, tak to môže byť trochu sklamanie, ale to len kvôli obrovským očakávaniam. Keď od toho odhliadneme, tak sa dočkáme solídnej mierne nadpriemernej arénovky so síce otrepaným ale funkčným príbehom. Hlavný hrdina je dostatočný sympaťak, aby som mu fandil a záporák je zase dostatočný zmrd, aby som sa tešil jak dostane na prdel. Michael Jai White má charizmu a aj nadanie z ktorého tu v bitkách predvedie dosť, aby to fanúšika bitiek uspokojilo. Je pravda, že choreografia je jednoduchšia a nejakého zložitejšieho chvatu sa dočkáme len pri finálnom dorazení súpera. Takisto asi vzhľadom na nízky rozpočet sa neraz točilo na prvú dobrú a tak vo filme ostala tak tretina záberov v ktorých sa očividne mláti vzduchoprázdno desiatky centimetrov od súpera. Ale tak tretina chvatov je stále pôsobivá a zvyšná posledná tretina ujde. Obsadenie filmu je pre znalcov celkom pôsobivé. Po rokoch som si napríklad všimol Ginu Carano, ktorá tu má jednu krátku bitku. Takže celkovo som aj po rokoch spokojný. Rozhodne to je jedna z tých lepších arénoviek. 6/10. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se pro tyhle filmy stále ještě píšou scénáře. Vždycky je to vyčpělá hovadina a kluci to stejně neuhrají. Eamonn přehrává jak divej a Michael střídá tři ksichty. Děj je nelogický a dialogy při nejlepším zbytečné. Ale je to žánrové béčko, takže co chceme. Velmi dobrá je ruční kamera, obzvlášť při závěrečném dvojsouboji, hudba příjemně dunivá a choreografie přiměřeně nápaditá. Nebýt té plesnivé vaty mezi tím (ano myslím děj), úroveň zábavnosti by vzrostla o 50%. Bone přichází z vězení zachránit rodinu a čtvrť svého mrtvého kamaráda z vězení, jo a záporák nemá rád, když se mluví sprostě... 45% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto perfektní záležitost. Ideálně zvolený čas, režisér se s ničím nemaže a naservíruje nám akci od začátku do konce. MJW hraje opravdu přesvědčivě, a jeho kolegové jsou na tom podobně. Zkráceně - akce od začátku do konce, u niž herci odvádějí to, co se od ní čeká, a k tomu nás doprovází solidní hudba. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)

Reklama

Reklama