Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Příběhově, kamerově a herecky je to absolutně o ničem. I dítě ze základky by to zvládlo. Ale za ty bitky a hlavního hrdinu (Michaelovi je tady 42 let, to mě podrž) je to za ušmudlaný tři hvězdy. Ale ty fighty si budu pouštět častějc. Možná, že kdyby si s tim někdo víc pohrál, mohlo to dopadnout líp. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto a totálně prosťoučký, že už to ani víc nejde, možná by se mi chtělo říct až skoro stupidní, ale co na tom sejde, když Michael Jai White řeže všechny tak parádně, že bych se od něj klidně nechal seřezat i já, jen aby tam bylo další zlikvidování protivníka. Občas je sice na Whitovi vidět ,že mu schází, oproti těm nejlepším jako jsou Tony Jaa, Jet Li, popřípadě Scott Adkins, rychlost, ale vynahrazuje to skvělejma kombinacema kopů, obzvlášť parádní jsou ty ve výskoku, kdy sundá 4 šmejdy a taky vyniká brutální muskulaturou, se kterou se dokáže pohybovat docela svižně, na to, že je skoro jak kulturista. Scénářově to je fakt kravina, ale Jai White je tak mega skvělej, že mně to stačí. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tri milosrdné hviezdičky najmä za úvodných 45 minút, keď boli pouličné boje Bonea zvládnuté veľmi dobre, skvelý černošský slang a rovnako túto časť doprevádzala vynikajúca hudba. Ďalšia časť filmu, ktorá tvorila hlavnú dejovú líniu a priniesla naplnenie sľubu, ktorý dal vo väzení Bone však už mala výrazné medzery a napriek snahe o lepší príbeh ako iba o stúpanie po rebríčku pouličných bojovníkov filmu uškodila a ozaj sľubný úvod pokazila. Dojem sa tvorcom nepodarilo zachrániť ani v závere a tak príbeh o pomste stiahol film so sebou nadol. Film na odporúčanie jedného zo známych, ktorý nepatrí k filmovým fanatikom, avšak bojové filmy má zmapované ako málokto a jeho slová o kvalite filmu sa potvrdili čo sa týka bojových scén, avšak bolo vidieť že film trápil nízky rozpočet a to celkový dojem trochu pokazilo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Čisté akční béčko,které má sice jednoduchý scénář,jako je syn vesnického debila a televizní rosničky,ovšem dokonale baví a funguje.Může za to hlavně obsazení hlavní role a dost dobře natočené souboje a nechybí ani špetka toho černého humoru ;-) Michael Jay White je doslova stroj na zabíjení.Klasické tupé negerské kecy z jeho úst nezní vůbec trapně,naopak z nich šel respekt a s lehkou mírou nadšení je hltáte,protože ten chlap je fakt machr.Kriminálka z Ghetta spojená do Van Dammova Lvího Srdce,splnila,co měla,zabavila mě na nudný páteční večer v prudérově.Finální bitka byla ukázkou parádního bojového stylu a jako bonus přihoďte nejvíc sexy herečku jakou znám...Nonu Gaye ( za pět minut sní,bych se pokusil vydržet s Whitem v ringu aspoň deset vteřin :-D ) Oddychový béčko,nic víc,nic míň.70%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Gigantickej námrd a film, ke kterému se přesně hodí výraz ULTIMÁTNÍ!!!! A já se opět a znovu ptám, co zatraceně už všichni vlastně chtěj a na co si to hrajou??? Je to sakra nářezový béčko, tak přece nemohu čekat nic jinýho než polopaticky odvyprávěný příběh, skvělé bojovníky, jejich nekompromisní a krvavé zápasy se skvělou choreografií soubojů a samozřejmě aby to celé bylo zabaleno do cool kabátku. A to všechno Blood and Bone má, a to rovnou v tom kurevsky nejexkluzivnějším balení!!! Já jsem u této bojovky skutečně slintal blahem. Michael Jai White je nehoráznej řezník a já osobně ho řadím spolu s Tonny Jaa k těm nejďábelštějším bojovníkům filmového světa součastnosti. Ten chlap je prostě neuvěřitelnej a podobně jako u Scota Adkinse je mi strašně líto, že se stále ještě neprotloukl do první ligy, protože to je vážně hroznej masakrátor a jeho umění, stejně jako muskulatura, je fantastické, nepřehlédnutelné, dechberoucí. Navíc právě díky jeho dovednostem si tvůrci mohli dovolit nakopat do řitě ,,akční" kameramany a střihače, takže všechny souboje jsou úžasně přehledné, vychytané, drsné a já si je užíval jako malé děcko. Co mě však překvapilo asi nejvíc, byla i poměrně zábavá a vůbec ne idiotská zápetka, která sice neoplývala originalitou, ale měla spád, poutavý příběh a i správnou, žánrovou atmosféru. Blood and Bone se zkrátka okamžitě stal jedním z mých nejoblíbenějších bojových filmů, má styl, má šmrnc a především tam je Michael Jai White. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno