Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Snižuji hvězdu za 3. sérii, ve které jsem viděl jen 2 díly a pak přestal, protože je 3. série opravdu příšerná. Chtěl jsem dát 4 za cringe, nad kterým jsem se opravdu zasmál, ale někdy jsem i byl trochu rozhozený z toho, co se tady děje upřímně (Charlotte). Bylo to mnohem záživnější než třeba Pán Času. Měnit vodu v želé?! K čemu to sakra je? Přeměna všech postav, míst a hraje si to hrozně na něco velkolepýho. Emmu vyměnili za Bellu, což už dost naštve a když se přičtou ty další ošklivý mínusy (Ricky bar, postavy se chovají a oblékají jinak, jiný styl scénáře...), tak to opravdu vydržet nejde! 1. série - Velký cringe, hodně dobré nápady a postavy, ovládání schopností, Miriam, stěry a celkově vše dost pobaví a máte z toho hodně zážitků. Miriam je typická mrcha + její kámoška, u který se taky zasmějete. Konec série je absolutně napínavý a tak akční, že si 1. série zaslouží 5 hvězd. 2. série - O trochu horší. Vadí mi, že se zde postavy začínají balit. Ale Charlotte je boží. Popravdě jsem ji měl zezačátku rád. Cringe je tu taky, o trochu méně, ale taky super. Mega vtipnej je úplněk. Vadí mi kombinace Zayne a Ricky, Lewis je trochu horší než v předešlé sérii. Konec je taky bombový. Takový souboj jsem nečekal. Líbí se mi gradace nenávisti. Celkově - Celkem mi přijde dost zábavný, jak ty pravidla té přeměny nejsou zcela ustálené, pak vás napadá mnoho otázek, kdy se mohou a kdy se nemohou přeměnit. Nejlepší je podle mě Cleo. Nejhorší je Ricky. Nejlepší je podle mě mrazící schopnost. Ale je to opravdu těžké určit, zda je lepší mrazící nebo telekineze s vodou schopnost. OPRAVDU SI NEPOUŠTĚJTE 3. SÉRII OBROVSKY VÁS ZKLAME!!! VYHODNOCENÍ: DOTÝKÁM SE OROSENÉ FLAŠKY, ALE V MOŘSKOU PANNU SE NEPROMĚNÍM ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Hm, právě jsem zjistil, že jsem nejspíše obyčejná 13letá holka ukrytá v těle 22letého kluka. Právě jsem dokoukal druhou sérii tohoto seriálu a musím říci, že tohle je výborný seriál na odreagování s veskrze sympatickými herci takřka ve všech rolích. Ano, je to často předvídatelné a některé díly jsou docela nudné, ale vše je takové milé, že to tomu snad musíte i prominout. Navíc všechny tři holky jsou kočky (moje favoritka je Phoebe Tonkin - jsem na brunetky ;-), Lewis je pohodář a má i výborný dabing a dokonce i postava Charlotte, která by měla být zápornou postavou po většinu seriálu působí neuvěřitelně mile (tedy až zhruba do poloviny druhé řady, ale to by byl spoiler...). Prostě je to moje guilty pleasure se nechávat těmito mořskými pannami bavit a držet pěsti Cleo s Lewisem :-) ()

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)
  • Text na webových stránkách Mermaid, které Lewis (Angus McLaren) zkoumá, je z velké části převzat z článku Anthonyho Piccola „Women of the Deep: A Light History of the Mermaid“, který byl původně publikován v časopise Sea History č. 68, zimní vydání 1993–1994. (LUKICKK)
  • Cariba Heine si najala profesionálního trenéra, aby jí pomohl se zdokonalením plavání pro roli Rikki. (Elbarto08)

Reklama

Reklama