Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

anusha 

všechny recenze uživatele

je to hlupost lenze je to hlupost pre 9-13-rocne dievcata .. a uplne chapem preco sa im to tak paci .... 3 strašne sexi kočky ktore ziskaju superschopnosti navyse si nemusia vymyslat ziaden kostym pre superhrdinou maju ho prirodzeny pretoze su morske panny .. pocas splnu su vzdy trosku mimo a vyvedu nejaku hlupost co je samozrejme strasna zabava ...v kazdej serii a sa objavi nejaka dalsia dievcina na ktorej opis staci jedno slovo-bitch ,ktora im robi same naprieky no nakoniec sa ju dievcatam podari porazit... a nemozno zabudnut ta chlapcov nasich morskych panien zalubia a vonkoncom im ich ryby chvost neprekaza .... im no ordinary girl i come from deep blue underworld.... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

elarkaso 

všechny recenze uživatele

H2O jsem viděl už jako malý, když jsme chytali stanici Jetix. Rozhodl jsem se celý seriál zhlédnout přes Netflix z nostalgických důvodů a podívat se na to okem již dospělého člověka. Obecně bych tento australský seriál hodnotil velice kladně, s obsazením jsem spokojený, herecké výkony nebyly špatné. Magie působila pohádkově, ale zároveň měla i svá úskalí a rizika. Rád bych ale, co se hodnocení týče, oddělil ještě první dvě série od té třetí, tam jsem začal cítit, že už to není ten stejný seriál, který jsem viděl v prvních dvou sériích. První dvě série byly skvělé, moc mě to bavilo, až na občasné momenty, které se mi zdály až moc absurdní a postavy byly občas až příliš otravné Třetí série už byla jaksi jiná, ale těmi změnami bych možná zmínil i nějaké spoilery, tak pouze zůstanu u toho, že byla jiná a necítil jsem se u ní stejně dobře jako u prvních dvou. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Phoebe Tonkin před nastoupením do seriálu nebyla dobrou plavkyní. Součástí její přípravy tak byly lekce plavání. (BLANIK.)
  • Poté, co Cleo „odšroubovala“ požární hydrant, měla lehce mokrou ruku, avšak neproměnila se v mořskou pannu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama