Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

"Brain-dead"! Nejhloupější film od Transformers 2. Postrádá totiž jakékoliv náznaky něčeho, čemu říkáme film. Žádný příběh, žádná výstavba děje, žádné pořádné postavy, o které by se člověk zajímal, jen do očí bijící nelogičnost a přehnané manýrování hlavních hrdinek. Film se sestavuje převážně (asi 90%) z toho, co si čtyři známé kamarádky luxusního obléknou, jaká navštíví luxusní místa a jakého přepychu je jim dopřáváno. Zbytek je jen klasická romantická vata, která mírně ke konci začne nabírat ty pravé "wtf" obrátky. Celá zápletka by se vlastně mohla vyřešit v kratinkém pětiminutovém filmu, kdyby hlavní hrdinky nebyly tak hloupé a zbytečně si nepřidělávaly zbytečné problémy, za které jsou posléze ještě odměněny. Cože? Scénář je opravdu jen podřízen luxusním atrakcím a kašle na rozvíjení už tak nezajímavé zápletky. Všechny problémy čtyř kamarádek a zároveň nějaká kostra pro film je zde víceméně zobrazena v osmi scénách - první čtyři jsou na začátku, kde každá z nich představí svůj specifický problém, který je náhle v dalších čtyřech scénách na konci vyřešen. Tečka, nic víc nepotřebujeme. Sex ve městě 2 je opravdu případ upadajícího filmu, který jednoznačně své cílové publikum zaujme. Nejhorší na tom je, že on ani není špatný. Nekonečná stopáž hodná epického fantasy se dá totiž bez problému přežít bez jediného podívání se na hodinky, občas je to vtipné způsobem stokrát ohraného vtipu (ale přesto vtipné), přibylo i vyloženě trapných momentů a zábava je to určitě o třídu vyšší než všechny prvoplánové výplachy typu "romantická komedie s Jennifer Lopez". Seriál je u mě zatím v nedohlednu, takže nemůžu porovnávat. Přesto souhlasím s ohlasy typu, že film může muže vykastrovat. Ale leda toho, kdo vyrazí na tento dlouhý reklamní "spot" bez doprovodu něžného pohlaví. 5/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je prehliadkou štýlových záležitostí. Prevezieme sa po Abú Dabí, nenápadne, ale správne marketingovo, sa nám budú ponúkať šaty, mobily, hodinky, obuv i potraviny. Objaví sa i Penélope Cruz, ktorá svojím sexy vzhľadom chtiac či nechtiac vymetie kurník všetkým hlavným hrdinkám. Šťastlivcom bude Chris Noth, ktorý s ňou flirtuje v bare. A Chris Noth ťahá svoj part veľmi dobre a vďaka nemu bude dvojka Sexu v meste pozerateľná aj pre mužov. Vzhľadom na obsah a riešenie otázok mužskej pozície v manželstve azda viac ako prvý diel. I keď je tam dosť zbytočných breptov, aspoň sa dá dívať na Arabské emiráty a Kim Cattrall, ktorá v tomto filme stále srší sexepílom a podľahne jej nejeden mládenec. ()

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Herečky Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) a Cynthia Nixon (Miranda) pro film nazpívaly píseň nazvanou "I'm A Woman", která se nachází i na soundtracku. (Patw)
  • Do kin byl film rozvážen pod krycím názvem "Heart of the Desert" ("Srdce pouště"). (Karlos80)

Reklama

Reklama