Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

amyth 

všechny recenze uživatele

Dětský film dabovaný severní uherštinou ..... no comment (hlavně když na divokém východě od nás je čeština v jakékoliv tvorbě trestána pokutami). Jediný důvod co mě napadá je ten, že chtěl producent kopírovat realitu v které na Čr pořádají nájezdy laciné dutohlavé zlatokopky (slečinka plastik-romovopíchavá nebo zkusilajsemJardu Volopichová (jak přiléhavé příjmení). ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Proč vznikla dvojka? Protože jednička o předloňských Vánocích utržila ohromný balík peněz. Že by něco z toho producenti strčili na výrobu triků nebo scénáře? Kdeže! Zvláště vedle podobných škůdců, jakými bylo G-Force, vynikne slabá animační stránka. Scénář je úděsný,a co hůř, i ten zpěv je děsivý. Na konci dochází k hudebnímu meziškolnímu klání. Výkon Chipmunků mi ze všech zhlédnutých přišel nejslabší! (i když je pravda, že jedna holčina zpívala z playbacku původní náhravku Alicy Keys. To se to pak zpívá.) A dodal bych, že spoustou prvků je film docela perverzní (třeba Chiperky, které vrtí zadečky, a neustále opakování písně "..round round..") a nevím, jestli bylo moudré vytvořit česko-slovenský dabing. České děti se budou jen těžko chytat. ()

Reklama

someone 

všechny recenze uživatele

To si snad už dělaj ..... :-)))) Veverka (pardón čipmank - cožeto vlastně je? Čtěte zde http://chipmunk.navajo.cz/) hrající americkej fotbal?? Tak to je mazec i na scénáristu po lobotomii, kterej musel tenhle skvost nejspíš napsat (i když honička s motorkou a vrtulníkem ke konci filmu patří bezesporu mezi to nejlepší, co jsem v akčních filmech kdy viděl:-)))) Ovšem chápu, že je to zřejmě pro malý děti, ale ty z toho nebudou mít taky ani ...., protože celej film (pardón blbina) je zasazenej do americkýho středoškolskýho prostředí a většinu událostí, které se tam na obrazovce mihnou, nemůžou český dětičky absolutně pochopit (nejspíš ani ty americký) a žádnej normální středoškolák by na tohle určitě nešel! To jenom my dospělí blbci, potažmo naše nejmenší ratolesti, zřejmě očekáváme, že se u takovejchhle "událostí roku" budeme bavit. No zvládnul jsem to až do konce, ale musím říct, že takhle vymytej mozek bych neměl ani po shlídnutí všech dílů Esmeraldy - a to bez přestávky! (její fanoušci mi jistě prominou:-)) Hvězdičku dávám za to, že ve filmu vystoupí podle mě jedna z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti - Charice Pempengco. P.S: Slovenštinu jako jazyk mám rád, ale tady mi snad poprvý v životě vysloveně vadila! Kéž by ty čipmančí samice mluvily třeba vietnamsky - i když možná i na tenhle jazyk nejspíš brzy dojde, protože jestli se budou v příštích pokračováních tyhle potvory množit geometrickou řadou, tak bude zřejmě obsazen každej světovej dialekt:-D ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama