Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí nesnesitelné jedničky, a v druhém plánu perverzně zábavné dvojky... Autoři tentokrát naprosto rezignovali na jakýkoliv děj a film je tak především sledem epizodek, jejichž jediným účelem je posunout se od jedné písničky ke druhé, bez ohledu na jakoukoliv logiku. Vtip naopak nastává v momentech, kdy se parafrázuje, nebo se prostě dělají věci, které jsou natolik zhovadilé, že se musí jednat o záměr. David Cross, který za celý film nevyleze z kostýmu pelikána a po celou dobu jen cynicky glosuje veškeré to šílené pobíhání, pak nasazuje vší té absurditě korunu a hodina a půl na pustém ostrově tak vlastně uteče dřív, než to člověka začne vyloženě srát. Překvapivě funguje i motiv dospívání, a nakonec, pár perverzních momentíků se také najde... Kdyby na podobném konceptu postavili 4. díl a poslali veverky do vesmíru, vlastně bych se nebránil. Humor by zůstal a kvíkání? In space, no one hear you squeek... ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

To je taková hovadina! Jediné, co ušlo, byly písničky. Jinak je to jen trapárna, za kterou by se snad styděl i Disney channel. Charaktery postav se mění z otravných na naprosto nevydržitelné kvůli pavoukům, dospívání a nebo prostě jen tak, aby se něco dělo. A co byla proboha zač ta Zoe!?! Scéna s mangem celkem povedená, narážka na Pána prstenů vtipná, ale ty další (Trosečník, Pokemon) už přehnaně "nenucené". Tvůrci si nejspíš vzali za cíl, vtlouct dětem do hlaviček co nejvíc "světových" jazyků (po slovenských dilinkách přichází francouzský svůdník a magor). Pro příště by neškodila lekce čínštiny...vlastně ne, upřímně doufám, že žádné další příště už nebude. ()

Reklama

Najlvin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého? Ano, je to tak. Chipmunkové a Chipettky nás opět přišli pobavit svým neotřelým humorem. A že se jim to zase daří na výbornou! Přitom jim k tomu stačí tak málo – rodinná dovolená. Ovšem to by to nebyli Chipmunkové, kdyby se to neobešlo bez potíží. A tak se díky svému nerozvážnému blbnutí rázem ocitají jako trosečníci na zdánlivě opuštěném ostrově někde uprostřed tichomoří, který se shodou okolností chystá co nevidět vyletět do povětří. Tady se teprve ukáže, jak si malí hrdinové dokáží v těžkých chvílích poradit a jestli vůbec zvládnou vzájemně spolupracovat, aby přežili své dosud největší a nejztřeštěnější dobrodružství, jaké je kdy potkalo. Jednoduché to rozhodně mít nebudou… Asi je už každému jasné, že tohle v pořadí již druhé pokračování má opět co nabídnout. O nové humorné situace, vtípky a hudební scénky tu rozhodně nouze není, a to je jen dobře, neboť o tom přece všechny filmy s Chipmunky vždycky byly a pořád jsou. Potěší hlavně vtipné narážky na slavná filmová díla či po chipmunkovsku upravené písničky, které rozesmějí snad každého diváka. Ale i samotná změna prostředí, v němž se děj odehrává, filmu neskutečně prospěla a je příjemně osvěžující. Možná právě proto, že film tentokrát nabízí víc dobrodružství a akčních momentů než předchozí dva snímky dohromady, se mně osobně trojka líbila asi nejvíce… Na zcela trestuhodné podhodnocení, které bohužel tuto třídílnou sérii filmů, z mně nepochopitelných důvodů, provádí od samého začátku, neberte tedy ohled a raději si názor udělejte sami. Byť je děj opět jednoduchý a předvídatelný jako leckdejaké klišé, nabízí čistou a nefalšovanou zábavu bez zbytečných trapností. Navíc umocněnou opět zdařilým česko-slovenským dabingem, jenž dělá hlavní hrdiny tak roztomilými a neodolatelnými. Pro mě rozhodně jedno z milých překvapení roku, které by si zcela určitě neměli nechat ujít všichni fanoušci Chipmunků a Chipettek. Pevně doufám, že se dočkáme dalšího dílu, o němž už se na internetu celkem živě spekuluje ;-) ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama