Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Mary19 

všechny recenze uživatele

Hloupější scénář snad ani napsat nejde a právě hlavně kvůli němu jsou všechny postavy, snad kromě medvěda Booga, neskutečně otravný a možná až trapný... První půlhodinka je ipřesto povedená, některé hlášky a vtípky se docela povedly, ale co ten zbytek filmu? A co ten nevýrazný (originální) dabing? Takže se potřetí a naposledy ptám: jak tohle může jít do českých kin?! ... 35% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další ze zbytečnejch animáků bez trocha humoru. Jediný, co mě tam dostalo, byl Fifi a jeho hlas v podání Crispina Glovera. Je mi jasný, že to navazovalo na jedničku, takže kdo ji viděl, znal postavy a všechno. Jo ještě mě dostal německej akcent pana Weenieho a té kočky s jazykem ven, chch. Ono vlastně namluvení těch postaviček bylo to jediný vtipný... ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Lovecká sezóna 2 by mala byť povinný náučný materiál pre páry pred svadbou. Na veky vekov v podaní Elliota znie tak trochu hrozivo. Inak je to o poznanie slabšie než originálna jednotka, ale Dvojctihodný mistr Ell ide naďalej prvú ligu. Mňa to celé vie zabaviť vďaka konkrétnym postavám ako Elliot a Rudo, či vďaka super dialógom a perfektnému dabingu CZ. Napriek miernemu poklesu kvality, tvorcov nezastavilo, aby dali trojku aj štvorku, tak uvidíme čo bude ďalej. A nezabudnite, až do smrti je ok, ale na veky vekov ??? ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Znatelne slabsi nez jednicka. V prvnim dile byl dej jeste vcelku originalni a adaptace zdomacneleho Booga v divocine, nebo zaverecny boj proti lovcum, napadite motivy. Dvojka vlastne z "lovu" nema nic. Zachovava pouze hl. postavy. A zatimco se Elliot chysta rict "ano" na svatbe s lankou Giselle, "unesou" jezevcika (ci co to je) Burtika - v jednicce puvodne domaciho mazlicka, ktery se rozhodl zustat s divokymi kamarady. Nyni ho ovsem opet nasla jeho panicka, a bere ho s sebou. Ostatni se vydavaji na zachrannou "akci" a tot vpodstate vse. Koukat se na to da, ale je to zatracene unyle, misty trapne, nic moc se vpodstate nedeje, jen se hodne zvatla. A to jakoby ruznymi narecimi. Takze z Burtika je nevim proc "Nemec" a kachny jsou (tusim ze jak v minulem dile) "Francouzi". Do toho se primota parta domacich psu a kocek, ktere "nahodou" jedou s lidmi kolem na vylet do divociny. Tyto mazlicky vede natupirovany zakomplexovany pudl (v CZ dabingu s kupodivu zenskym jmenem Fifi??), ktery divocinu vylozene nesnasi. Cele to pak pusobi, jak to zni. Jako takovy gulasek pejska a kocicky, kam se vrzlo par zviratek, ktere behaji, natlucou si nos a vlastne nic vylozene vtipneho nedelaji. V porovnani s jinymi animaky zde neni nic "extra" - zadne narazky, alegorie, ani skvela hudba nebo animace. Mne se osobne tyhle zviratka ani vzhledove moc nelibi a kvalita vizualu mi prisla skoro srovnatelna s "Toy Story" (ktere je ale o 13!! let starsi). Ke konci v parku Pet Paradiso konecne prisli s par vtipnejsimi napady a celkove se to detem libit muze, ale mozna ze v budoucnu dam jeste o hvezdu min. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Už jednotka bola v rámci animákov skôr priemerným počinom, ale pár sľubných momentov a vtipných situácií sa tu dalo nájsť. V tomto pokračovaní sa vskutku vytratila akákoľvek príbehová zaujímavosť a všetko v deji pôsobí akoby nasilu, vykonštruovane a slabomyseľne. Na druhej strane omašličkovaný pudlík ako hlavná záporná postava dokáže mierne pobaviť. 30%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama