Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k sympaťákovi Henry Rollinsovi mne trojka bavila o něco víc než její předchůdce. Už začátek "nahoře bez" nemá chybu a následná lovecká scéna snadno přebije rozpůlenou blondýnu ze dvojky. Pak přicházejí na scénu vězni a jejich strážci - škoda že originální dějový prvek je v podstatě pohřben nebetyčně dementním chováním snad všech postav, ale pokud divák vypne mozek a nehledí na nějakou logiku či racionalitu jednání, jistě si skvěle užije vynalézavé způsoby usmrcení téměř každého, kdo se v příběhu objeví :-). Konec je možná zbytečně natahovaný a přepálený, ale suma sumárum - v rámci žánru patří celá série "Pach krve" k docela povedeným kouskům. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna tretieho pokračovania série Wrong Turn bola napínavá a vyzerala na dobrú hixploitation vyvražďovačku s dobrými gore efektmi (no také masky už vtedy vyzerali nepekne a srandovne než strašidelne). Po nej nasledovalo zoznamovanie hlavných postav, čo ešte bolo zaujímavé. A tým to skončilo - potom začala hixploitation nuda s blbými dialógmi, stupidnými postavami a otrasnými hercmi. Totiž aj toho gore (na ktoré som sa tešil najviac) tu je minimum - kanibalovia sa tu mihli len sem-tam. Postavy sa chovali nelogicky (keby som tam bol, radšej utekám za kanibalmi a tých vezňov a policajta poriadne vyfackám!), v kuse sa hádali, nadávali a liezli na nervy. Atmosféra vôbec žiadna a napínavé to nie je takmer vôbec (možno len vo scénach s kanibalmi). Tak to funguje po takmer celý film a zrazu (hlúpy) koniec. Film trvá len niečo okolo 85 minút, čo je pomerne málo takže to vydržite skôr, než si niečo spravíte. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Potřetí a zase jinak. Tvůrcům nelze upřít snahu o jakous takous originálnost, kdy zmutovaným vidlákům staví do cesty místo ječících modelek řvoucí hory masa v podobě uprchlé bandy trestanců. Je jen škoda, že tahle dějová linka s mutanty až tak nepočítá a nebýt několika málo scén, mohl hlavního záporáka hrát libovolný český strejda, který si po sobotách hraje v lesích na myslivce. I přes to jsem se ale docela bavil a neměl bych problém si třetí Pach krve pustit za rok znova. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Floyd (Gil Kolirin) má na na krku dvě tetování. Na zátylku má runami vytetované logo SS (Schutzstaffela) a na pravé straně krku zase čtyřlístek. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama