Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Borislav Iliev by si zaslúžil Oscara... takmer som mu uverila, že vyzerá a správa sa tak naozaj. No ale ten to samozrejme nezachránil a Wrong Turn ide každým dielom v hodnotení nižšie a nižšie, aspoň teda u mňa, ale tak odpad tomu zase dávať nechcem pretože tá krv, vypichnuté očenko, prepichnuté silikónové prsko a podobné nechutnosti, tak to je proste super v každom Wrong Turn. Takže dávam takú slabú 1*... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout souboj uprchlí vězni versus sadistický kanibal? Na to nám dává odpověd tato vyvražďovačka plná strachu, řevu, krve a několika originálních způsobů vraždění. Přiznám se, že jsem předchozí díly neviděl, takže nemohu porovnávat, ale je fakt, že tenhle film mi utekl hodně rychle aniž bych se mohl začít jakkoliv nudit. Dokonce jsem se i trochu pobavil díky postavě jednoho z vězňů, který má směrem k oné kanibalské zrůdě několik úžasných hlášek a nakonec se nebojí si to s ním na férovku rozdat. Nicméně můj vcelku kladný dojem z filmu mi zkazila zhruba poslední minuta filmu, kdy se přeživší, jež z onoho lesa tehdy v noci vyvázli, vrátili pro zapomenuté pytle s penězi. To byla z mého pohledu naprosto zbytečná scéna, která v mých očích filmu ubrala jednu hvězdu, protože nemám rád zbytečné konce, které by ve filmu nemusely být, a které výsledný dojem z filmu dokážou dokonale zkazit. Do té doby jsem si říkal, že tenhle film sice nijak neoplývá kvalitou, ale nějaký ten optimální průměr si udržuje, ale po onom nešťastném závěru nemohu jinak než udělit místo tří hvězdiček pouhé podprůměrné dvě hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)

Reklama

Reklama