Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Shit 

všechny recenze uživatele

Infantilní píčovina, která sází jen a pouze na jméno a umění Chana zabavit publikum, ale v jeho věku už to jaksi akcí moc nejde a je to docela znatelnej rozdíl, ještě tak před 5ti lety byl celkem mrštnej a akce měla nějakou úroveň, ale teď už je takovej trošku těžkotonážní a k 95% akce potřebuje lana, ale jako komika jsem ho měl vždycky rád a i tady mě dokázal aspoň zabavit a choreografie to mírně, ale fakt jenom mírně zachraňuje, ale touhle rodinnou kravinou s více či méně otravnýma dětskýma parazitama šlápnul trochu vedle, je to prostě až přespříliš infantilní a stupidní ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi se nikdy nestane, abych filmu s Jackie Chanem napálil plný počet. Ani tenhle film nijak nevybočuje z jeho americké anabáze. Chan stárne a jeho dřívější "gumové" eskapády už dávno vzaly za své. To samé platí o ději, který je jednoduchý a úderný jako máchnutí plácačkou na mouchy. Zpočátku jde příběh jako vždy na oko cestou opačnou. Děti muže ze sousedství v oblibě moc nemají, tedy v tomto případě jedno ze starších dětí, ale jejich mámě se zamlouvá. Pak už se ničeho překvapivého nedočkáme. Agent tajné služby s utajenou identitou dostane na starost hlídání dětí, zlikviduje nájezd padouchů a všichni si padnou kolem krku. Dost obehrané schéma. A jak je u Chanových filmů zvykem, v titulcích následují zkažené scény. Chan v podstatě žije z průměrných až podprůměrných filmů. A jako chůva se poměrně osvědčil. Klady: zpočátku film vypadá jako dobrá komediálně akční jízda + poměrně dobré herecké obsazení + Levant se v komediálním žánru orientuje. Zápory: akčních scén je pomálu - recyklovaný a schematický scénář - Jackie Chan už není pružný jako dřív - silně předvídatelný vývoj děje - nečekaně málo nápaditá choreografie akčních scén - průměrné vyznění. 40% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád vzdělávací filmy a tenhle takový rozhodně je. Vždyť kde jinde se naučím způsobům, kterak sejmout protivníka pánví, hrncem, žebříkem, bicyklem či ledničkou? Nikde! Tohle totiž vyučuje pouze Jackie Chan a jelikož je praktickým propagátorem hesla "škola hrou", tak mě jeho akční výplachy přiměřeně baví. Tentokrát vše trošku brzdí ty rodinné vztahy, ale já jsem přející a tak Jackiemu v dědečkovském věku rád dopřeji trošku té tatínkovské romantiky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som peklo, dostal som peklo. Aj filmy pre deti sa daju robit na takej urovni, aby boli nezavadne pre dospelych (napriklad Rockov Tooth Fairy, ktory mal na prvy pohlad ovela debilnejsi namet). Navyse zaverecny zostrih nepodarenych scen je jednoznacne to najhorsie, co Jackie doteraz natocil. Smutny pohlad na byvalu akcnu megahviezdu. Pokial chce takto Jackie pokracovat dalej, tak by mal radsej splnit svoj davny slub a postavit sa uz len za kameru. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu diváků je Jackie Chan spíše akční hrdina, pro mnohé i komik, který si umí udělat srandu. Mnoho jeho filmů je dobrých a mnoho bohužel špatných, tenhle patří do druhé skupiny. Film je to o ničem a tak hvězdička pouze za ukrácení času a za mého oblíbence. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama