Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Komédie Pítra Segála mám zväčša veľmi rád. Ani tu to mu nie je inak. Dave tu pokračuje v úlohách  natvrdnutých super hrdinov ktoré mú vážne sedia. Takže Po Draxovi tu máme tento krát JJ-ja, drsňáka od CIA ktorý pri sledovaní a ochrane nekompletnej rodiny zisťuje že je aj človek a nielen bezduchá mlátička. Zábava pre celú rodinu povedzme tak 12+. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Každá hora svalov musí mať infantilný zárez na „krásnej“ kariére. Špiónom bol už hocikto, Dave až teraz spolus rybkou. No čo, prečo sa smejeme, veď aj Reno mal kyticu – japonskú liliu mieru. A je to kult. Tento špión s určitosťou a zákonitosťou nebude kultový, pretože tá porcia amerického šialenstva (akože zľahčujem deťom zabíjanie a podprahovo ich vlastne otupujem) je ukážková. Rozum kde si ostal, pýtam sa, cit ušiel si kde, ozývam sa. Hlasno trúbim na verejnosť, že je celý tento klišoidno neidentifikovateľný hnoj ďalším dôkazom úpadku. A isteže to nezachráni ani Hit me Baby (One more time). (videné 11.04.2021, Joj archív) ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista mi tentokrát moc sympatický nebyl, ale Sophie byla i ve svém věku úžasná a symbióza těchto dvou fungovala za mne dokonale. Ostatní vedlejší postavy nepřekážely a naopak sem tam ústřední dvojici velmi vhodně doplnily. Nejlepší scéna za mne byla, když "agentka" zapíchla vrhací nůž do nohy... 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista se postupně vypracoval do škatulky mých oblíbených herců a tak mě dost mrzí, že všechny jeho poslední komedie zásadním způsobem prohučely, i z toho důvodu, že jich je méně a méně. Nejinak tomu bude u nového Špióna Petera Segala, ačkoliv mě zrovna tento film svou občasnou trapností celkem zklamal. V jistých momentech je ale zase překvapivě dojemný a vypravěčsky vyspělý...jen mě zkrátka příliš nesedlo, že je snímek hlavně parodií na parodie špionských filmů a alespoň v některých ohledech by se nemusel úplně shazovat. Ale celkem jsem se i zasmál, takže suma sumárum lehounce nadprůměrných 6,5/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama