Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Pepy 

všechny recenze uživatele

A je to tady opět, to pude stále dokola, filmy s takovým to rozpočtem, nemůžou dojít daleko. Začínám si zvykat na tyto podmínky, ale bohužel, že do těch rolí se musí zaplést Jackie Chan, má na lepší role, než jsou tyhle. Je to klasický film, který má všechno co by měl film obsahovat, ale stejně nějaké vyvrcholení či zápletka tak nejsou vidět. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Skoro kopie filmu "Ochránce" s Vinem Dieselem. Ale tak hloupě pitomá... Jackie Chan ze sebe dělá pitomce, Billy Ray Cyrus je tam jen proto, že se veze na vlně své dcery Miley a i ostatní herci trapně přehrávají - hlavně ta malá kráva. A tvrdě ti kritizuji proto, že vím, že v tomto stylu se dají natočit kvalitnější rodinné komedie. PS: A ten trapný dabing ruského přízvuku... ()

Reklama

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Prímový film a-lá James Bond pro malé děti. Jackie Chan rozdává úsměvy kam se podívá a i když co se týče romantiky jeho herecký um silně pokulhává, pořád je to skvělý akční hrdina. Celkově vzato je to poměrně hodně srandovní komedie, o Jackie Chanovi a asi 20ti totálních nehercích. Což mi vůbec nevailo. Už nechci být princezna, chci být kyborg. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Myslím že teď už praktiky každý nový akční film Jackieho Chana bude začínat větou o tom že už není zkrátka nejmladší. Rád bych napsal že neoprávněně, ale bohužel je tomu tak. Začátek filmu nám běží ukázky z předchozích Jackieho počinů a tak by se neznalý divák mohl lehce namlsat. Čeho se ovšem nenamlsám já, jsou tyto rádoby dětské komedie ve kterých hrají rváči filmového plátna. Zářným případem se zdá být Ochránce, kde se nechal vláčet s kojeneckou lahví Vin Diesel. Jackieho taková blamáž sice nepotkala, ale stejně to moc nevyhrál. Ta cílová hranice pro 6 leté publikum tam prostě je dost cítit. PS: Nejvíce mě dokáže znechutit když 13letá dcera říká vlastní matce křestním jménem. To už je ten svět opravdu tak prdeli? ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

J. Chan už není nejmladší a jde to bohužel docela znát. I když zrovna v tomdle případě má na tom větší vinu samotnej scénář a celkové pojetí snímku. Takže na můj vkus málo legrace, málo akce a všech těch dovedností kolem co jinak vždycky Jackie předvádí....tady byl zkrátka omezován dětičkama, což mě rozhodně příliš nebere. Btw. už se moc těším na nového Karate Kida... to bude určitě jiná písnička ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama