Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

sona123 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tenhle film vyvolal v mnohých divoké emoce, i když píší - nuda, mega nuda...Já jsem se chtěla dívat na romantickou komedii s Aaronem Eckhartem a Jennifer Aniston a co jsem koupila, to jsem dostala. Pobavila jsem se, lehce poplakala a v závěru šťastně vydechla. Romantické love story (často ze Seattlu) prostě jsou takové, to přece nejsou bijáky na Oscara, ty mají příjemně zaplácnout odpoledne, možná večer. Jo, a tyhle věci se prostě snaží hrát na city, kdyby někdo nevěděl. Mně se to líbilo. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hu! Depresivní hyena se jednoho dne podívala do zrcadla a rozhodla se své mizérie trochu využít. Zpeněžit se dá koneckonců všechno a někomu, kdo si dává mršiny k svačině, to nemůže rozhoupat žaludek. Mně jo. Řekla bych, že nebohá květinářka Eloise litovala, že není skutečně hluchoněmá, byť i pouhá přítomnost tohohle panáka na stejné planetě by musela být nesnesitelná. Ženy mívají samaritánská nutkání a pitomci mají štěstí, že se občas vztahují i na ně. ()

Reklama

M1k9 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity z této vylepšené hry na city, která diváky hrubě podcenila. Jde to ostatně vidět na všech ukazatelích úspěšnosti. Chceme toho tolik? Chceme stále větší a větší zážitky. Obměněné napodobeniny kategoricky odmítáme. Všechno má své meze slušnosti. Opakovaný vtip není vtipem, i kdyby byl sebe dokonalejším. Je smutné, že takovou frustraci jsem si už musel vylít a stále se nic nezměnilo. Navíc mě mrzí, že to hází skvělé herecké výkony pod stůl. 4/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate klasický priemer, ale mne hrozne vadilo "americké" riešenie životných problémov. Celkovo princíp "návodov na život" mi je proti strsti, navyše tu je v nadmerne patetickom prevedení... Tvorocvia dosť tlačia na emócie (úmrtie syna, úmrtie manželky), ale ja som im neveril ani chvíľu (Zoberte si sviečku a všetkým prítomným porozprávajte, čo cítie...). IBA NA OBJEDNÁVKU (Korenie lásky) je znesiteľnejšie... ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct, nejkrásnější scéna na začátku, kdy ostří nože krájí na tenké plátky citron, který pak skončí v sklenici s kostkami ledu:-) a pak už jen nuda a pro mě vyloženě nesympatický Aaron Eckhart aspoň v téhle roli. Jenny takovou roli už ne. Třeba Až tak moc tě nežere mělo aspoň štávu, ale tady byla šťáva jen v tom citronu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)

Reklama

Reklama