Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou po většinu stopáže celkem nadprůměrnou komedií, kde až nečekaně sehrané duo Rudd-Scott hláškuje ostošest, ale závěrečná dvacetiminutovka z toho dělá naprostou srdcovku. Při natáčení poslední třetiny filmu se totiž museli všichni neskutečně vyblbnout a všechna ta radost ze hry se bezpečně přenáší i na diváka. "You wanna come see my turtle?" "I'm fine." :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film je naozaj chytľavý a je plný skvostných perličiek, podfarbených skvelou atmosférou, ale v rámci žánru neponúka nič nové a hlavne nie je ničím nápaditý. Herecké duo Scott a Rudd sú ale aj napriek tomu absolútne skvostný. Krásne si nahrávajú a celkovo sú ich postavy sympatické, lenže potom sa na scénu dostavia detský hrdinovia, ktorý skopávajú film dole, pretože sa snažia prehnane moralizovať o dospievaný a o svete dospelých, ktorý im neustále ubližuje a nerozumie im. Najhoršie je že je to na filme viditeľné ale Wain to skrátka nestavia do pozície uveriteľnosti, alebo dokonca zrozumiteľnosti a kebyže ste rádoby nový divák, ktorý tento žáner moc nemusí a náhodne sa k nemu dostane, rozhodne vás to neprinúty zmeniť na žáner názor, skôr budete mať v hlave miš maš a večnú otázku " čo tým chcel režisér sakra povedať??" Kvantum vedľajších postav, ktoré sa snažia byť prehnane vtipné, alebo prehnane pútať na seba pozornosť pritom film iba viacej komplikujú a pre samotný dej sú zbytočné. vidno, že sa na tom podielali 4 scénaristy , a každý tam chcel presadiť trochu svojho. Bohužial namiesto toho aby s toho režisér spravil zrozumiteľne dielo , spravil film, ktorý sa dá po dvoch pivách celkom slušne pretrpieť a to tiež kvôli tým pekným kozám a úhlavnej dvojke v ktorej sa nájde skoro každý chlap. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie, která velmi rychle uteče a člověk se u ní pořádně zabaví. Režie je sice spíše průměrná, ale celý to stojí na výborným scénáři a hlavně vynikajících hercích. Paul Rudd má poslední dobou dobrej výběr na role a tady to jenom potvrzuje.Sean William Scott tady má asi nejlepší roli od Stiflera a náležitě si jí užívá. Nejlepší byl stejně ale Christopher "Mclovin" Mintz-Plasse, se kterým musíme do budoucna vážně počítat a do týhle role se hodil perfektně. Prostě parádní komedie plná hlášek, kde všechno funguje jak má. A ty nutné moralitky na závěr jsou tady přebity fakt vtipnou bitvou bojovou scénou, u které jsem měl celou dobu úsměv od ucha k uchu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako námet na spracovanie v komediálnom duchu to vôbec nebolo zlé, ale aj moje očakávanie boli predsa len o kúsok väčšie. Hlavní dvaja protagonisti majú na výber medzi väzením a verejno prospešnými prácami v organizácii, ktorá ponúkala veľkých bratov pre asociálne deti. Takže voľba bola jasná, hoci obaja zo začiatku pochybovali či by predsa len väzenie nebola lepšia voľba. Po týchto udalostiach vznikajú nové priateľstvá, spočiatku nesmierne chladné a plné nechápavosti - ale potom sa dokázali dostať do svojich rolí a ich malí bratia ich konečne začali rešpektovať a vážiť si ich. Takže scenár bol super, akurát tomu chýbalo trošku viac epickosti a možno by nezaškodilo trošku ubrať z toho vulgárneho humoru. Ale niektoré scény fakt stáli za to, a hlavne samotné stredoveké vojny v mestskom parku - to nemalo fakt chybu. Ale keď sa to tak celkovo vezme - priemerná komédia. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Obstojná "sedmdesátka", která chytne za srdce až v samotném závěru, který je výborně natočený, vtipný a takový... ehm... upřímně milý. Zbytek je jen slušná eRková komedie, v níž se Rudd a Stiffler snaží hláškovat a stejně je oba strká do kapsy malý černoušek, kterému jde fuckování pěkně od huby. Mintz-Plasse opět geniální. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Mnohé repliky vo filme boli improvizované a aj vďaka neustálym novým nápadom sa scenár neustále prepisoval. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama