Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemožno uprieť dobrý námet a slušne vystajlovaného zabijáka. Film však výrazne stráca svojou pomalou a nezáživnou prvou polovicou, kým sa dej ako-tak rozvinie do inak celkom zaujímavého hixplo krvavého, hororového príbehu s prekvapivým rozuzlením, je už divák dokonale v letargickej nálade, takže nakoniec si ani toto pozitívum a pekný finiš nedokáže naplno vychutnať. Chcelo to nejaký nápad, ktorým by sa oživila prvá polovica snímku aspoň do takej miery, aby diváka udržala v tom správnom napätí a lepšej príprave na to čo má prísť. 55/100 ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi volí mezi 2 a 3 hvězdama. Prostě další z mnoha vyvražďovaček, kterým sem dřív dával třeba i 4 hvězdy, ale už sem v tomhle směru viděl prostě skoro všechno, tak s hodnocením pak de člověk dolů už jenom kvůli neoriginalitě.... U tohohle snímku bych řekl, že to celkem šlo, kvalita byla z mého pohledu klesající, ten zlom nebyl moc věrohodný a ta magorovitost těch všech lidí čím dál tím větší. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Totálne obyčajný slasher, ktorý je založená na akejsi legende o nejakom stratenom hororom filme....fúúú no dobre scenár je "originálny"..čo tu máme ďalej...nahatú Sophie Monk, nejakého killera a bandu hlupákov...trápny film ale s celkom obstojným koncom..plus titulky otvárajú "nečakane" dvere do ďalšieho dielu... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový slasher, jehož hlavní silnou stránkou je kupodivu scénář. Nikdy jsem neviděl slasher s tak originálním a ujetě vymyšleným dějem a scénářem. Zabiják je ok, taková hora masa s krumpáčem, obstojnou maskou a docela slušným "Jasonovským charismatem" ... Jinak se ale jedná o vyložený průměr. Málo gore, slabé goreefekty, nulové napětí, krátká stopáž, nedořešený závěr, ze kterého se dalo vymáčknout opravdu hodně. Nápad s hledáním ztraceného "videonasties filmu" starého 20 let nabízí úžasné možnosti, nakonec od poloviny byly již téměř nevyužity ... Klasický průměr... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Hory zalité krví“ jsou tak celkem příjemným překvapením a je vidět, že i v oblasti shasheru je možné natočit zajímavý film, a to i přesto, že se to skombinuje se žánrem mockumentary. Tenhle snímek funguje, je dostatečně krvavý, je dostatečně odvážný a já jsem rád, že se ani američtí tvůrci sem tam nebojí a jsou schopni natočit něco, co má prvky inovace a co je v konečném důsledku dobré. Možná i více než jen dobré. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Film byl poprvé uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu 12. června 2009. (Worry77)
  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)

Reklama

Reklama