Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Som milo prekvapený. Z prvého dielu si pamätám akurát tak veľké nič a to tiež o niečom svedčí, ale na Hatchet II som sa tešil. Nakoľko neviem posúdiť kam sa filmu posunul či neposunul, môže byt moje zhodnotenie kapánek mimo, hold je mi to jedno. Pri Hatchet II som sa bavil a to aj napriek tomu, že sa tam trištvrte filmu skoro nič nedeje a záver je ako z učebnice hororových b-éčok. Čo, ale filmu nahráva je charizmatický a večne coll Tony Todd a moja hororová princezná Danielle Harris. Títo dvaja, nechcem napísať, že ťahali celý film(pretože taká Danielle bola strašne nevyužitá a okrem záverečného FUCK YOU! nič nepredviedla), ale dopomohli tomu, aby som sa preorientoval na frekvenciu Adama Greena. Rejžo po serióznom Frozen, opäť oživil mytológiu okolo Victora Crowleyho a celé je to... tupé. Gore, najväčší klad filmu je originálne a pri scéne odzadu :) som proste nemohol. Napriek všetkému, palce hore. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Návaznost na jedničku je doslovná, takže má radost, že děvečka zařvala, je fuč. Příběh je velmi podobný jedničce, akorát zde se jde rovnou k věci - ulovit ducha, co kazí kšefty provozovateli výletních lodí do bažin. Vtipných hlášek ubylo, a tak nejvíce se člověk zasměje při vydařených gore. Vytržená čelist, uškrcení vlastními střevy, soulož s bezhlavým rytířem či jízda na motorové pile ve dvojici (vtípek s varlaty) jsou jen malou ukázkou pěkného masakru. Štáb zřejmě spotřeboval galony krve, jelikož rudé gejzíry stříkají do výšky a mohutné šplouchance obarvují stromy, stěny domu i nebohé oběti. V závěru má divák pocit, že kamera spadla do guláše. Potěší odkazy na Indiana Jonese (pavouci) i Predátora (stažení z kůže). Film otvírá vypalovačka Just One Fix od Ministry a zakončuje skvostná hopsanda Old School od Overkill. Vystříhat nudné pasáže, byla by to pěkná jízda do pekla... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama