Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak jsme zpátky v krokodýlích močálech, kam připlouvá nejen Marybeth, ale spolu s ní i Reverend Zombie, strejda Bob, bratr průvodce z jedničky, nějaká ženská a parta blbů. Mise: zúčtovat s tím zrůdným zmrďákem. A jaká že je dvojka? Parádní, pro nenáročné fanoušky hotový dezertík. Gore efekty (spolu s některými chvályhodnými nápady - mega motorovka, Crowleyho vpád do sexíku, uskřípnutí hlavy vlastníma střevama, plešounova hlavojízda po stole...) jsou dost dobrý, hezky brutální a už kvůli nim si to pustím znovu až se namane lepší kvalita obrazu. A jako další potěšilo osvětlení původu monstra, showman Tony Todd a jedno cameo (Lloyd), povedená náhrada za teenagery na postu obětí, a celkově prostě dobrá zábava (u mě i během té první rozjezdové půlky). Takže co na tom, že je Danielle Harris nudná a ten film je vlastně úplně ohraný (až na vraždy) a hloupý. Nevadí! "I’m gonna bury that hatchet… deep into HIS FUCKING FACE!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk neviděl nedávno HATCHET I, tak zpočátku neví oč jde. Pak se ale vše vysvětlí, takže vlastně člověk ani jedničku vidět nemusí. Velké plus za ponuré prostředí bažin a brutální vraždy. Bohužel, hlavní hrdinka je děsná. Amatérská herečka navíc příšerně uječená a škaredá. Tato kráva mi zkazila požitek z filmu. Ale i tak se na to dalo dívat :-) 70% ()

topi 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička, ovšem gore je tu hodně hustý, krásně splatterový. Komediální kecy nebyly špatný, ale v jedničce mě bavily víc. Moc mě potěšila mini rolička mého Troma oblíbence Lloyda Kaufmana. Každopádně solidní vyvraždovačka, rozhodně stojí za zkouknutí. Úvodní titulky filmu obstarala kapela Ministry ,závěrečné pak kapela Overkill. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)

Reklama

Reklama