Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sanjay (Aamir Khan) trpí ztrátou krátkodobé paměti a může si pamatovat věci jen patnáct minut. Proto má užitečné informace vytetované na těle. Chitra je studentka, která potřebuje najít zajímavého pacienta pro univerzitní projekt. Když Chitra objeví Sanjaya, najde i poznámky v jeho deníku o jeho milostném životě s Kalpanou. Také zjistí pravdu, kdo Sanjay opravdu je, jaký je jeho aktuální stav a že hledá osobu, která je za to zodpovědná. Chitra mu chce jakkoli pomoci najít chybějící části a nějaké vodítka v jeho příběhu a také zjistit, co se stalo s Kalpanou. (Negatif)

(více)

Zajímavosti (4)

Murder 2 (2011)

Cesta ohněm (2012)

  • Během prvních natáčecích dnů se filmovému štábu přihodila zvláštní věc. Tehdy hlavní kameraman Ravi K. Chandran (Ghajini (2008)) bez jediného slova od natáčení jednoduše odešel. Důvod jeho náhlého rozhodnutí opustit filmovou výrobu nebyl ani posléze osvětlen. K výrobě snímku byl posléze přizván náhradní kameraman Kiran Deohans, který snímek dotočil. (Conspi)

Action Replayy (2010)

  • V množině odkazů na jiné filmy se tu objevuje také hláška "Come on, mera Ghajini!" z Ghajini (2008) nebo červené šaty připomínající ty, co nosila Mallika v Murder (2004). (NinadeL)

Reklama

Reklama