Reklama

Reklama

Přátelská rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti. Jonesesovi mají lepší vztahy a rodinné návyky, než kterákoli rodina ve městě. Jediný problém je, že oni vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci tajné marketingové organizace… Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority. Steve (David Duchovny) a Kate Jones (Demi Moore) mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: jejich děti, Jenn (Amber Heard) a Mick (Ben Hollingsworth), jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se Jonesesovi spřátelili se svými sousedy, Larrym (Gary Cole) a Summer (Glenne Headly). Jenže nic není takové jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která umí plynule přecházet z komediální polohy do polohy vážnější. Námět skvělý, ale řekl bych, že ne zcela využitý. Film spíše jede podle osvědčené šablony nenáročných komedií, ale funguje i jako satira na současnou konzumní společnost. Herecké výkony na tento typ filmu nadstandardní, Duchovny je vyloženě perfektní a přirozený jako vždy. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Duchovny vzal šarm Hanka Moodyho, nacpal ho do správňáckého slušňáka Steva Jonese a vytáhl tím tenhle snímek (aspoň u mě) na špici. Těch pět možná není čistých, ale námět se kterým si JONESOVI pohrávají mě chytl za srdce. Tohle je TA snová práce, kterou jsem chtěl vždycky dělat. Demi je roztomilá a vypadá pomalu líp než zamlada a Amber Heard... woha to je bohyně, až mám teenagerovské nutkání sehnat si její plakát a nalepit si ho nad postel ;-). Tenhle film by se měl líbit i notorickým hráčům Sims a těm co chtějí mít všechno nejnovější (komunikátory HTC, golfové hole MP-52, nejnovější PlayStation, HD televizi, Audi R8) pokud možno včera. Závěr pak skočí do zavedených kolejí klasického klišé, ale díky chemii hlavního páru nejde o nic tak strašného. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem si před zhlédnutím nepřečetla obsah, prvních pár minut jsem absolutně nechápala. Pak se mi ale rozsvítilo a začala jsem se skvěle bavit. Všechno stojí na originálním nápadu a bohužel padá na tuctovém konci. Dramatická zápletka na mně ale docela zafungovala a slze jsem se ubránila jen o fous. David Duchovny hraje pořád stejně, ale mě to asi nikdy neomrzí. Demi Moore je i ve svém věku kočka. Slabší 4*. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Upatlaná fantasmagorie na téma ,,reklamní praktiky, jsou fujky, pomni, spotřebiteli ", do které se přitom napasovalo vcelku dost product placementu, račte si povšimnout. Naprosto zbytečný kříženec mezi výpotky Rosakundy Pičerové a antiglobalizační agitkou. Vztahové propletence, ve filmu znázorněné, mohou překvapit jen dvanáctileté odbornice na život v Bradavicích. Ku konci veledíla jsem byl již znechucením natolik oslaben, že i mě málem zlákal jeden z propagovaných výrobků, vážně jsem totiž záviděl vygumovi, který se svlékl do hanbata, přikurtoval své sýrové nohy k sekačce a zakloktal si na dně bazénu. Žiji jen proto, že momentálně vlastním pouze strunovku. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Snad nebude tajemství a překvapení, když řeknu, že jsem na to koukal kvůli Duchovnemu. Film má neotřepaný námět. Který je určitě zajímavý. Ovšem jako komedie to neobstojí, ani kdyby se to sebevíc snažilo. Film není nějak vtipný ani humorný. Párkrát jsem se pousmál. Marketing hýbe světem a "rodina" Jonesových prostě ví jak na to. Zkrátka drsná a krutá pravda - což se taky na konci filmu ukáže. Jeden herec neutáhne film. A ani tak výtečný jako je Ducháček. (44 procent) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V pôvodnom znení sa po 16. minúte filmu udeje chyba, keď po noci, kedy sa Jenn (Amber Heard) snažila zviesť Steva (David Duchovny), ráno pri káve Duchovny osloví herečku jej vlastným menom ("Amber, we should talk about..."). (Arsenal83)
  • Většina filmových záběrů ze školního prostředí byla pořízena na Carlton J. Kell High School v Mariettě ve státě Georgia. Mnoho studentů, kteří se ve filmu objevují, byly studenty právě této školy. (Conspi)

Reklama

Reklama