Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité, uzpívané, teenagerovsky naivní - prostě Disney. Kdokoli si tohle pustí, nemůže potom naříkat, že to byl děs, protože pokud není totální slepoň slintající si na košili v ústavu pro duševně choré, tak musel vědět, do čeho jde. že jde do dalšího hudebně-filmového naivního kousku pro náctileté z továrny pana Disneye (ten se asi v hrobě obrací). Tím ale nechci tady tyhle hvězdičky shazovat, Jonas Brothers, Demi Lovato, Hannah Montana/Miley Cyrus, Hillary Duff. Každý někde a nějak začíná a musím říct, že neprodukují zase tak hrozné kousky, i když zarytým nihilistům a zahořklíkům co pod slovem Rock vidí jen drsné kytarové rify a tak podobně, a ne další významy a interpretace, musí jejich slaďoučké naivní písničky budit dávivý efekt, díky kterému mají potom potřebu to vše vyzvracet (v dnešní době převážně na internet...). Ale to je jejich věc. Jejich hloupost si strčit prst do krku. Když vidím nálepku Larse von Triera, taky nečekám žádnou veselou romantickou komedii nebo oddechové pokoukání před hlavním spánkem. Stejně tak s obří nálepkou moderního Disney člověk opravdu může dost dobře vědět, co ho čeká (pokud si teda filmy nepořizuje namátkou a nepouští podle náhody, ale to je stejně tak dobrý nápad jako hrát ruskou ruletu s Glockem...). A v případě Camp rocku dostanete přesně tohle. Klasický scénář oudsider - v něčem vyniká - dokáže to využít - někdo mu hází klacky pod nohy - s pomocí přátel a ponaučení zvítězí - získá slávu a prince/princeznu ;-). Klasické Disney popstars obsazení a s tím spojené i herecké výkony. Průměrný štáb, od režiséra po pikolíka s kafem, protože pro cílovou skupinu to bohatě stačí. Pár pěkných písniček a sladký happyend. Ve výsledku a v rámci žánru je to jeden z těch lepších kousků, avšak stále průměrný. Ale jinak to ani v tomhle show business odvětví nejde. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

A je tu jeden z priemerných amerických muzikálov, ktoré sa tvária že ohúria celý svet. No hú-hú a ešte čo nie. Nedá sa povedať, že by išlo o film ktorý je nejako výrazne zlý, alebo by vám prišlo zle po chvíľke pozerania, ale na konci odídete prázdni, či už z kina alebo od televízora. Nič to vo vás nezanechá, iba ak by ste boli fanúšikovia Jonas Brothers, Demi Lovato alebo tuctových amerických muzikálových songov. Jednoducho nevidím rozdiel medzi týmto a filmami typu High School Musical od iných muzikálov, sympatický ľudia, chytľavé melódia lacný dej a to je všetko. Ľahko oblbnuteľným deťom v teenegerskom veku nič viac netreba. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Ja debil som si myslel, že pôjde o nejakú rockovú komédiu :-( Cítim sa hlboko podvedený a oklamaný tvorcami. Čo má znamenať ten názov, to netuším, lebo ja som videl len príšerne sladké hip-hop tanečky a "love" problémy dievčat, ktoré ešte ani nevedia čo je to menzes a cukríkovo pregélovaných chlapcov vekovej kategórie 12+. Teším sa na druhý diel, ktorý by tvorcovia mohli nazvať Camp Death Metal a zákerne do neho vsunúť songy od Right Said Fred, alebo Sin with Sebastian. Šajse!!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama