Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Colour 

všechny recenze uživatele

Tí, čo tvrdia, že toto je úžasný rockový nářez, by si mali pustiť akúkoľvek rockovú skupinu (od Queen po Linkin Park). To, čo sa spievalo tu nebol rock, ale komerčný poprock spievaný ľuďmi, ktorí majú nosové hlásočky a metrosexuálny vzhľad. Texty sú des (klasické tínedžerské, ktoré by v slovenčine decká vysmiali), hlasy spevákov mi pília uši (uznávam, niekomu sa to môže páčiť) a hudba bola v norme. Len ona je vo filme normálna. Čo sa týka choreografií, podľa mňa nie sú tance mlátenie rukami, vrtenie zadkom a vytŕčanie pŕs. Námet viac ako okukaný, vtipy trápne, "romantika" niečo strašné, herci nezaujímaví. Ďalší z radov teenegerských filmov, ktoré sú vytvorené len pre vekovú skupinu do 14 rokov. Ostatným ľuďom a vyspelejšie uvažujúcim tínedžerom môže tento film vážne ublížiť na psychike. 15% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Berendsen, Karin Gist, Regina Hicks / Charaktery: Julie Brown, Paul Brown, Karin Gist, Regina Hicks | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Kevin Lafferty, Alan Sacks | Distribúcia: Disney Channel | Štúdio: Coin Flip Productions Ltd., Alan Sacks Productions || Neni to taká sračka, jak by sa napohľad mohlo zdať. Pubertálna neznášanlivosť naokolo voči úspešným teen kapelám často zamlží skutočnú umeleckú úroveň diela. Ako film to nie je žiadný nadpriemer, sám by som zaň dal tak za 2 päticípe, ale kapela hraje na úrovni, pesníčky sú fajn, a chorošky sú tiež nápadité. Dík bratovi, že ma k tomuto kusu doviedol, aby som si urobil objektívni obraz o Jonas-ovinách. Aj napriek príjemnému prekvapeniu to môj šálok kávi asi nikdy nebude. Ps: Je v tom filme jedna veľko-peratá dievčina, mohla by pouvažovať nad zmenou. I keď možno vtom tkvý tajomstvo jej úspechov :D 50% | HD, DD, EN DTS | ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce pro mě značnej pokles. Snažili se vyrovnat asi HSM protože začali s písničkama i mimo pódium a chtějí-li jen něco říct. Film i písničky jsou moc hezké, ale nedá mi to, že jednička byla kvůli "pódiovýmu" zpívání lepší. Jenže... hudební filmy, to je prostě moje krevní skupina, je to něco, co já prostě můžu :) ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Pokračování nepřináší žádné velké inovace, písničky i choreografie jsou o něco lepší, přesto však snímek něco neurčitého kazí. Postavy jsou v rámci možností víceméně sympatické a děj reálný (vím, o čem mluvím), jenže rádoby vtipný či jindy vážný scénář je opravdu hrozný. A ta závěrečná zpomalená scéna, kdy všichni valí oči a šklebí se...to proboha proč? ()

skyfire 

všechny recenze uživatele

Takže jsem třicátník, fanda Vetřelců, Predátorů a Terminátorů a nepohrdnu žádnou kruťárnou a krvákem. I přesto všechno se mi tenhle film líbil. Je jednoduchý, ale pěkná hudba a tance, které perfektně pasují do děje mě pobavily a ani jsem u toho neusínal jako u filmů co jsem viděl předešlé dva večery (Počátek, Salt). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Před natáčením si Demi Lovato musela vyzkoušet přes 40 rtěnek a lesků na rty, aby měla tu pravou "jahodovou" barvu. Herečka také miluje umělé řasy. (odmocnina)

Reklama

Reklama