Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Přehnaně velká senzace,která je okatě vykreslena do jakéhosi Final Jamu - jakési obří předváděčky antitalentu - tudíž final faupax.Průměrná teen skupina Jonas Brothers by se měla raději vrátit ke svému kultu rodinných prstýnků,které hlásají čisťounké "před svatbou ne!" a k podiím někde v zaprděných klubech a hospodách na západě USA.Nemám ráda přehnané estrádové filmy a pořady a toto je typická ukázka všeho, co dokáže člověk za neuvěřitelných 104 minut buď začít nenávidět, nebo ještě více nenávidět. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Pol hviezdičky za peknú pesničku "I wouldn´t change a thing" (v českom prevedení Ewa Farna & Jan Bendig - Stejný cíl mám dál) a pol hviezdičky za zvyšok "filmu". Dej filmu absolútne o ničom, pripadal som si ako keby som pozeral 10 minút z jedného filmu a druhých 10 minút z iného filmu. Bez žiadnej vážnejšej zápletky, čakal som aspoň, že v tom finále budú padať hudobné a tanečné čísla rad radom a bude sa dať na čo pozerať, no tvorci to všetko stihli nacpať do 10 minút. Naozaj neviem aký klad by som v tomto filme našiel, dejovo zle, scenárovo zle a hudobne tak ľahko podpriemerne. (z môjho pohľadu nezaujímavé a nechytľavé pesničky s choreografiou, ktorá mi pripadala takmer všade rovnaká) ()

Reklama

IPajule 

všechny recenze uživatele

Soutěžní koncert mezi dvěma campy, kde by si rád zazpíval i zatancoval každý, ale s prohrou zaniká nálada i věta " Věřit si". Ke konci se ale ukáže, že to nebylo zbytečné a velká spousta z druhého campu se chce přihlásit do Camp Rocku. Získají nejen spoustu nových uchazečů, ale také nové zkušenosti, že někdy není to nejlepší vyhrát. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za jedno odpoledne jsem se podívala na oba díly a musím říct, že dvojka byla daleko lepší, nejvíce se mi líbilo to nadšení a odhodlání vyhrát, i když se jim to nepodařilo, vyhráli jinak, například Shane a Matchie, jsou oba spolu a co jeho brácha a dcera majitele camp staru. Nemám co vytknout, tento film sice nepatřil mezi ty nejlepší, ale musím se na něj podívat znovu, moc mne překvapil. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí zahnat dlouhou chvíli a trošku se i pobavit. ()

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

aaaa moje oči, vykřikl jsem a zakryl je. Nepomohlo, protože tu hlavní sodu dostávali uši. Ne nevydržel jsem to celé. Jednička mi naštěstí ušla, ale dlouho jsem chtěl vïdět jeden z dílů protože jsem bláhově čekal něco jako Školu ro(c)ku. Odkazy na skutečně rockové kapely, jejich melodie, jejich kulturu. Jaký to hrozný omyl. Nic z toho, i když si odmyslíme infantilní děj, tak ta muzika (a že muzikály mám rád) rozhodně není rock. Rozumím že v cílové skupině se to asi ujme. Ale každý starší dvaceti let ať se tomu raději vyhne. Místo toho raději doporučuju zmíněnou Školu rocku, kde je skutečná muzika a která si navíc na nic nehraje a kde nezabere děj, tak zabere nadsázka. Dodatek: právě jsem si v ostatních příspěvcí všiml a v titulku ověřil že má jít o komedii :) dobře že to tu je napsané. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)
  • Role Dany (Chloe Bridges) byla původně psaná pro houslistku. Chloe Bridges na ně neuměla, tak si na casting přinesla klavír, přesto ho vyhrála a role Nateovi přítelkyně byla přepsána na pianistku. V písni „Introducing me“ i přesto zůstal text: „I love sound of violens,“ v čestině „Miluji zvuk houslí.“ (Vitox)

Reklama

Reklama