Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (989)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Líbilo v jednotlivostech, ale celek je až příliš ujetý. Máme věřit více věcem, než jsme ochotni si připustit. Smrdí mi to alibismem pro to, že Heslov nedokázal z takového námětu a typově naprosto přesně zvolených herců vyždímat více než jenom přežvykující kozu, Georgův jiskřivý pohled a vysmátou polní základnu. Má to své momenty… a všechny je najdete v traileru. Škoda. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Čudné, nezávislé, bláznivé aj inteligentne viacvrstvové. Humor suchý, absurdný aj čierny. Dosť často som sa smiala. Výsledok bol trochu rozpačitý, ale film ako taký je zábavný a osviežujúci. Okrem toho, teraz je už isté, že Ewan McGregor si Obi-Wana Kenobiho nezahral len tak. On je ozajstný rytier Jedi! A George Clooney tiež ;-) ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jako u komedie takového obsazení bych čekal víc humoru, který dokáže rozesmát. Párkrát se člověk usměje, ale to je tak vše. George Clooney je vynikající herec, ale v tomto filmu mi absolutně neseděl a to mě docela mrzí, protože jsem od tohoto filmu čekal víc než dost. Pro mě určitě zklamání, protože děj je velmi slabý a nedokázal jsem se do něj tak snadno vtáhnout jako u jiných komedií... 3/10 = 35% ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Značně netradiční komedie, kterou ocení zejména milovníci satiry. Škoda, že tak skvěle obsazený film nedrží moc pohromadě vinou až příliš mnoha flashbacků, které samy o sobě jsou velice vtipné, ale z filmu dělají nekonzistentní dílo. I přes řadu výhrad je ale tenhle film chutným filmovým zákuskem pro milovníky absurdního humoru. (70%) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Řada povedených scének, z nichž většina jde vidět už v traileru, dohromady bohužel nevytváří tak celistvou hmotu, abych ji zde nade vše vychvalovala. Ani závěrečná LSD scéna aneb "Clooney s kozou v náručí, McGregor s květinou" nedokáže vynahradit pocit z 2/3 filmu, kde se nic zajímavého, ani ujetého, ani zapamatováníhodného nedělo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Idea vojáka, který zabíjí myslí, není pouze výplodem fantazie filmařů. Americká armáda po válce ve Vietnamu zkoušela podobný projekt, kde probíhalo i ono zírání na kozy. Jeho výsledky jsou ale neznámé. (Sharky95)
  • Lyn Cassady (George Clooney) vysvětluje Bobu Wiltonovi (Ewan McGregor), že jeho prací je být "válečníkem Jedi". Ewan McGregor hrál Jediho Obi-Wana Kenobiho v několika filmech série Star Wars. (c.tucker)

Reklama

Reklama