Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

yeniczek odpad!

všechny recenze uživatele

:D Možná to bylo tím šílenym dabingem, ale rozjímání a hádky o Vietnamu byly absolutní scénáristická špička! Připočtěte dokonalou honičku kukuřičným polem, kde Vám po půl dni nahánění rozčísne ksicht kukuřičný květ (listem by to asi fakt herce bolelo, já vím) a výborně hrajícího desetiletého hlavního überfakana, kterého, kdo ví proč, všichni poslouchají a který absolutně stylově metá nožem. Rozdíl od produkce Asylum je pouze ten, že se zde masivně nepoužívají CGI efekty. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Už původní Kukuřičné děti byly otravným a dosti amatérským paskvilem s jen velmi zřídka kdy dusivou atmosférou. Dialogy byly na úrovni žáka základní školy, situace a vztahy pak vykreslené se spletitostí leporela. Tady jsme se nikam příliš neposunuli. Je to hloupé, je to laciné, postrádá to jakýkoliv moment překvapení. ()

Reklama

domirovec 

všechny recenze uživatele

Velmi laciná (ne)hororová záležitost při které jsem se bez přestání furt a jenom smál. Pokud totiž existuje alespoň jeden důvod proč se něčeho jako je tohle bát, tak je to fakt, že hromada šiblých děcek vytvořila vlastní kult, lokalizovaný někde v poli a modlí se ke svým bohům a uctívají svou úrodu. Plus v jejich čele stojí mladý chlapec, který dokáže hodit nůž 15 metrů před sebe a trefit se. Bomba. 1/5 ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Keby som pred 3 dnami nevidel original mozno by som 1* udelil ale takto ani nahodou. Priserny remake s odstrasujucim obsadenim (zlata Linda Hamilton), mizernou atmosferou, amaterskou kamerou a reziou. Nehovoriac o uplne prerobenom wtf konci ktory tento televizny nepodarok posiela do samotneho odpadoveho dna. 15% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Laciná televizní záležitost, která je občas tak hloupá, až se u ní dá zasmát. A to se to přitom bere smrtelně vážně. Filmařům se musí přičíst k dobru, že se s celkem velkou vytrvalostí snaží budovat atmosféru, bohužel se tak často děje na úkor jiných důležitých věcí, např. divácké orientační schopnosti. Postavy se několikrát objeví/vyjdou tam, kde by se v žádném případě vyskytovat neměly. Těžko říct, jak se scénář drží Kingovy předlohy, popřípadě první filmové adaptace (nečetl jsem, ani neviděl), ale hádám, že tak podivný (negativně myšleno) závěr si vymysleli nově. Ve všech ohledech nedoporučuju. Možná jen, pokud si chcete užít tu nejdelší a nejnudnější honičku v kukuřici, jakou jsem kdy viděl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno