Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

stub 

všechny recenze uživatele

Pod to, co napsal Paldini, bych se klidně podepsal (pravda, mockrát jsem to neviděl). Baví mě, jak si na Babicovi honí své malé pinďourky a velká ega půl národa a panu "..tak tam plácnem todleto.." zajišťují potřebnou publicitu. Pokud jde o mě, já se u toho smál jak pominutý - to se nepodaří ani většině komedií z místního žebříčku. Já, poněvadž nemám tak vybrané způsoby, skvělé rétorické schopnosti ani fenomenální kulinářský přehled, jako mnoho místních uživatelů, dám schválně *****, aby bylo dobře vidět, jak intelektuálně nedostatečný oproti místní většině jsem;) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hele, volové, Jirka je sparťan, takže ani nemůže být špatný. Poslední dobou se nám tu začal kdejaký patla ze závodky nosit tak, jako by dranžírák, rondon a ocílka byly vstupenkou do háj socajety. Tož to nee! Ne každá venkovská Eržika může odběhnout od svých dvanácti děcek, která se jí rodila rok co rok již od jejích devíti a jež všechna stále kojí, do krajského města pro rukolu a Chateuneuf-du-Pape. Když jí proto Georges prozradí, že i s čerstvým špenátem a podlité zbytkem krabicáku od neděle to bude k žrádlu natolik, že jí Fero neseseká fasádu, její srdce zaplesá. Proč si nedat i civilnější přístup k oné démonické vědě, magii a tajnosnubné květině, jíž je kuchtění žvance? Pořád lepší, než aby tak, jako jistý ceckatý plešoun, učil národ cpát řízek doprostřed bramborového salátu, protože tři dé pyčo, jo, to je ono. Jeden pak zasedne v restauračním zařízení, obdrží buchtičky bez šodó, neboť na to klohnil při tvorbě pyramidy z těstokrychlí pozapomněl, a říká si - za co? Démonizujeme Jiříka přespříliš. Neslyšel jsem ho radit, aby se na stůl narvalo co nejvíce reklam a umělohmotné flory. Nevím o tom, že by mu přišlo jako výborný nápad srát do guláše nebo servírovat na papírových kartoncích. Spíše mi přijde, že jen nechce býti namyšlenou serebritou za každou cenu....... Mimojiné - děláte tu Zagorky, ale k večeři byl smažák, co?)) ()

Reklama

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Nechci tvrdit, že se mi ten pořad líbí, ale když jsem si všiml, jaký boj se rozpoutal mezi Pohlreichem a Babicou, nemohl jsem se nepodívat aspoň na dva díly. Můj názor je asi takovýto - Pohlreich vaří nesmyslně draze a nesmyslně nabubřele a snobsky, pročež mu to žerou (metaforicky i reálně) všichni, co si chtějí myslet, že jsou na úrovni. Ve skutečnosti jsou stejně jako Pohlreich arogantní snobi. Babica je trochu buran, ale jinak neškodný a narozdíl od Pohlreicha nikoho neuráží. Snaží se být vtipný, není...co byste chtěli od televizního kuchaře? Aby vám nějak inteligentně ukázal, jak se připravuje poživatelné jídlo, ne aby machroval se svými znalostmi a arogantně urážel všechny, kteří nemají obdobné. Za to ty tři hvězdičky. Zajímavé komentáře: Paldini. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, protože jsem chtěla vidět s čím se Nova vytasila. Na začátek to byl zásah přímo na komoru. Teď už pořad tolik nesleduju. Zkoušela jsem pár receptů připravit a dopadlo to dobře. Babica je kuchař pohodář. Vaří jídla s lehkostí sobě vlastní. Moje babička si jeho recepty dokonce zapisuje. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama