Obsahy(1)
Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)
Recenze (80)
Co to jako je?? Sapík se totálně shazuje nejen před svými kolegy z branže, ale i před tou částí veřejnosti, která pozná rozdíl mezi mezi bůčkem a kotletou a nezapéká segedín strouhaným sýrem. Nevím kam dal ,,nestor,, hlavu, ale to co předvádí není o moc lepší, než to co ,,vaří,, Babica. Cibulačka s cibulí, která je skoro syrová a na konci do ní naleje víno, aby měla ,,navinulou chuť,,. Že by demence? Ach jo. ()
když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()
Přiznám se, že už se mi zdá dnes vlastně naprosto zbytečné zabývat se úvahami nad programových obsahem TV Barrandov, která vlastně našla vlastní zrcadlo v parazitu Cibulkovi, když tohoto komerčního hráče odmítám sledovat a raději ho ignoruji, protože stanice, která zaštítila nekonečnou reklamu, bulvár, vyprázdněnou estrádní zábavu a mozekvypínací třetiligovou filmovou i seriálovou tvorbu, u níž jeden opravdu nedokáže rozklíčovat cílovou diváckou skupinu, mně osobně nemá co nabídnout.. Tu cílovku ani nelze nazvat jinak než lobotomokastráty !! Nicméně cítím potřebu se jako profesně zainteresovaný myslící jedinec vymezit vůči barrandovskému nového pořadu, který nejen resuscituje nejen Jiřího Babicu, ale i ten hruškův ve světě neznámý subžánr výstižně označovaný za food porno, který nejen dále vymývá mozky, a omlouvá Babicu a jemu podobné, ale zároveň výborně odráží mravní a hodnotový úpadek celé společnosti.. Jiří Sapík se prostě zaprodal, byť přes veškerou jeho celoživotně nabranou odbornost ho nemůžu coby žáka komunistické gastronomie rozhodně považovat za stejnou personu jako Pohlreicha, Pauluse, Sahajdáka či Punčocháře veškerému jejich reklamnímu pokrytectví navzdory, a tak mě to ani příliš netrápí, co mu ovšem odpustit nemůžu je iritující fakt, že se za Babicu v rámci propagace společného pořadu postavil.. Nehledě na režijní i dramaturgickou upachtěnost celého pořadu.. Dobrou chuť, přátelé, a dobře vám tak !! ()
Vy orangutani!! Polrejxcha zboznujete a tyhle dva hlásíte proč? Ve stupni vydlactvi mají všichni zarazenou podobnou rychlost, akorát jeden je snob jak noha a vy burani mu to lizete přímo z pupku!! Chudáci tyhle dva lotri, I když charisma moc nepobrali, všichni ve stejným bahně ale jeden předvádí že to bahno je vlastně výběrové slůně! ()
Já se omlouvám, ale fakt si nevím rady. Pořad je to absolutně příšerný, ale ty hlášky: "Ten česnek, to je jako když vánek prochází okolo" "Tak to tam přiznáme" "Můžete použít takový to jak říkáme všichni turbo" "Teď tu bramboru, to je ta chuť, to je ta síla" "Tam tomu říkají šanjuka nebo tak nějak podobně" "Tak jsem měl česnek, tak jsem tam dal česnek" "Tu mám rukulu" "Jirka mě přesvědčil, že cibule není černá, že je fialová, po 50 letech jsem to přiznal" "Křen se strouhá zásadně dokolečka" "Tak to vomotáme jako když honíme vrtulku" "Můžeme přidat kurkunu" "Zakysaná smetánka, podivej se na to, takhle ji jebneme nahoru, když to řeknu lidově" "Je z toho či- čimimuri? No čimičuri" Nakonec jsem se rozhodla dát jednu hvězdu, protože mě neskutečně rozesmívá, jak Sapík nestále říká celeru "cerel". ()
Galerie (3)
Photo © Archiv TV Barrandov / Karel Šanda
Reklama