Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Sapík říká Babicovi: "Říkáš nudle a děláš noky. Tak jak to je?" Hrůza hrůzoucí! Pan Sapík je asi dobrý kuchař, ale působí v kuchyni trochu jako slon v porcelánu. No a Babica je takový patlal, že už to pomalu není ani k smíchu. Ty jeho sračky jsou dobré tak na žlučníkový záchvat. Skoro by se řeklo, že když někoho z jedné televize vyhodí(oba už svůj pořad jinde měli), tak je to pro něj na obrazovce konec. Ale ono ne, TV Barrandov je dost zoufalá na to, aby se nebála recyklace ani "umělců" tohoto ražení. Za mě nekoukatelné a to jsem napřel všechny síly. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Pegasus vs. Chimera", "Megažralok vs. Crocosaurus"... versus horror monsters movie! To je všetko nič oproti televíznemu gastronomickému horroru, čo predvádzajú dvaja upotení, usoplení mamľasi (Jiří Babica a Jaroslav Sapík) v relácii o varení na obrazovkách TV Barrandov. "Babica vs. Sapík". Sú to dve poriadne nechutné monštrá. A ako hodnotím ich versus duel? Jasná remíza. Plichta. Double odpad! ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr... Nerozumím tomu, proč se Sapík snížil ke spolupráci s Babicou. Viděla jsem jeden díl, kdy Babica mrskal kuřetem do pekáče a stačilo mi to. Jediné zábavné bylo pozorovat Sapíka, jak je před kamerou v křeči. Hlášky typu "hmmm, máš to dobrý, Jirko" mi navozují žaludeční vředy. Úplně zbytečný pořad. ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady o vaření jdou mimo mě. Je úplně jedno jestli je tam Babica,Pohlhraich (nebo jak se to píše) nebo nějaký Sapík (to jméno slyším prvně) vše je na jedno brdo. Uznávám, že svoji skupinu lidí to zaujme (nějací důchodci co dělají velké hovno a jen čumí na takové sračky případně ženské na mateřské), ale já mezi tou skupinou díky bohu nejsem. ()

Fantomas182 

všechny recenze uživatele

Co se týče vaření tak je to jednoznačný ODPAD. ale co se týče komedie, tak nemůžu jinak, než 5 hvězd. Tradičně slitý Jyrka Babyca, který se svým vtipům nesměje, ale svým prochlastaným hlasem se jim řechtá jako kůň a občas vydává nějaké nelidské zvuky,,,A jeho kolega, stejně ožralý, spuchlý Jarda "SAMOPAL" Sapík...jejich hlášky, které jsou myšleny bohužel vážně, už dávno vešly do historie..."JYRKO POEJ SE NA TO JAK TO PADÁ JAK TO PADÁ POEJ SE NA TO!!!!!!!!! JÁ SLINTÁM KOMARÁDE..." ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama